Chitaristul de blues-rock Eric Sardinas concertează la Bucureşti (Video)

Chitaristul american de blues-rock Eric Sardinas va susţine un concert în Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 23 martie, se arată pe portalul Pollstar.

15 afișări
Imaginea articolului Chitaristul de blues-rock Eric Sardinas concertează la Bucureşti (Video)

Chitaristul de blues-rock Eric Sardinas concertează la Bucureşti

Eric Sardinas, născut în Fort Lauderdale, Florida, în 1970, este faimos pentru show-urile sale live, în care de multe ori îşi incendiază chitara. Tocmai din această cauză, în timpul unui concert susţinut în 2000, în Sydney, Sardinas a suferit arsuri de gradul trei la încheietura mâinii stângi.

Sardinas a început să cânte la chitară când avea şase ani şi a făcut o pasiune pentru înregistrările unor artişti precum Charlie Patton, Bukka White, Big Bill Broonzy, Elmore James şi Muddy Waters. Cu toate că era stângaci, în cele din urmă el a început să cânte cu mâna dreaptă.

În 2002, el a fost inclus pe albumul tribut "Hey Bo Diddley", cu interpretarea piesei "Ride On Josephine".

În prezent, el este sub contract cu casa de discuri Favored Nations, a lui Steve Vai, şi a cântat, în 2005, în deschiderea turneului acestuia, "The Real Illusions".

Pe 19 februarie anul trecut, Eric Sardinas a lansat cel mai recent album al său, intitulat "Eric Sardinas and Big Motor".

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare al materialului discografic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici