Chivu a semnat cu Adelina, "pe viaţă" (Galerie Foto)

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, şi Adelina Elisei s-au cununat civil, joi, la Primăria Sectorului 1, ceremonia religioasă urmând să aibă loc duminică la Palatul Ştirbey.

79 afișări
Imaginea articolului Chivu a semnat cu Adelina, "pe viaţă" (Galerie Foto)

Chivu a semnat cu Adelina, "pe viaţă" (Galerie Foto)

La cununia civilă, care a început în jurul orei 14.00, a fost prezent portarul echipei Dinamo, Bogdan Lobonţ, dar şi impresarul Victor Becali, cel care va fi şi naşul lui Chivu. De asemenea, la cununie au asistat şi actriţa postului Acasă TV, Adela Popescu, însoţită de iubitul ei, Marius Kalmar, prieten al fotbalistului.

GALERIE FOTO

Adelina a purtat o rochie albă, scurtă, şi a avut un buchet de stânjenei. În timpul ceremoniei, din buchetul Adelinei au căzut majoritatea petalelor.

Cristi a fost îmbrăcat în pantaloni negri şi cămaşă albă, având o faşă de culoare neagră în care avea imobilizat umărul la care s-a operat.

Maria Chivu, mama căpitanului naţionalei, a declarat că a fost o ceremonie emoţionantă şi că "a plâns de fericire" şi a menţionat că nu-şi face probleme cum va dansa fiul ei la nuntă, având în vedere că a fost supus unei intervenţii chirurgicale la umăr.

Ceremonia religioasă va avea loc duminică, la Palatul Ştirbey.

Săptămâna trecută, Adelina Elisei şi Cristian Chivu au anunţat că vor deveni părinţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici