Chivu şi-a cunoscut viitorii socri la Piatra Neamţ

Căpitanul reprezentativei României, Cristian Chivu, care se va căsători cu prezentatoarea TV Adelina Elisei în vara anului 2008, şi-a cunoscut viitorii socri, în această săptămână, la Piatra Neamţ, şi s-a declarat emoţionat de întâlnirea cu aceştia.

4 afișări
Imaginea articolului Chivu şi-a cunoscut viitorii socri la Piatra Neamţ

Chivu şi-a cunoscut viitorii socri la Piatra Neamţ

"M-am simţit foarte bine la Piatra Neamţ, însă nu este pentru prima dată când vin aici. În schimb, este pentru prima dată când stau. Mă bucur cel mai mult pentru faptul că mi-am cunoscut viitorii socri. A fost o vacanţă foarte frumoasă", a declarat sâmbătă Chivu, care a adăugat că "negocierile" cu socrii pentru a cere mâna Adelinei nu au fost unele "la sânge". "N-a fost chiar ca şi negocierile din vară pentru transferul meu la Inter Milano, însă acum au fost mult mai emoţionant", a precizat fotbalistul.

Jucătorul a spus că vineri a vizitat barajul de la Bicaz: "Alături de Adelina am fost şi în Cheile Bicazului. Cât am putut am văzut: destul de multe pentru moment, mai multe sper să văd în preajma nunţii (n.r. - în vară)".

Cristian Chivu a menţionat că va petrece Revelionul la Bucureşti, deoarece la 1 ianuarie va trebui să plece la Dubai, în cantonament cu Internazionale Milano.

Adriana Elisei, viitoarea soacră a fotbalistului, s-a declarat impresionată de modestia lui Cristian Chivu. "Este foarte politicos şi foarte cuminte, cel puţin asta a fost prima impresie. Sincer, m-a impresionat modestia lui. Noi n-am fost niciodată adepţii unei idei pentru căsătoria fetelor noastre cu fotbalişti, însă Cristi ne-a cucerit cu modestia lui. În plus e foarte bine crescut, ceea ce ne-a surprins plăcut", a spus Adriana Elisei, care a menţionat că nunta fiicei sale cu Chivu va avea loc după Campionatul European din 2008, în perioada 5-12 iulie.

Ea a precizat că a mai fost la fel de fericită ca acum atunci când s-a căsătorit fiica sa cea mare: "Am mai avut o zi tot la fel de fericită când s-a căsătorit fiica cea mare. Nu ne aşteptam să se întâmple şi cu Adelina atât de repede, ne-a luat efectiv prin surprindere, mai ales pentru că Adelina voia neapărat o carieră în televiziune. Se pare că a reuşit pe ambele planuri, după ce Cristi a cucerit-o".

Viitoarea soţie a lui Chivu, Adelina Elisei, a spus că nu a avut deloc emoţii când fotbalistul i-a întâlnit familia. "Nu am avut emoţii deloc. Acordul părinţilor mei pentru nuntă era dat, acum doar că s-au şi văzut faţă în faţă. Este una dintre cele mai mari realizări în plan personal pentru mine. Revelionul îl vom petrece la Bucureşti, pentru că în 1 ianuarie o să lucrez", a precizat ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici