Chris Brown a avut convulsii cerebrale din cauza stresului şi oboselii

Rapperul Chris Brown a avut convulsii cerebrale, vineri, din cauza stresului emoţional provocat de problemele juridice cu care s-a confruntat în ultima vreme, a oboselii şi deshidratării, a declarat un purtător de cuvânt al artistului.

1566 afișări
Imaginea articolului Chris Brown a avut convulsii cerebrale din cauza stresului şi oboselii

Chris Brown a avut convulsii cerebrale din cauza stresului şi oboselii

Rapperul Chris Brown a avut o criză convulsivă vineri, pe când se afla într-un studio de înregistrări din Los Angeles, însă a refuzat să fie dus la spital şi să primească tratament.

Potrivit tmz.com, o echipă de paramedici s-a deplasat la studioul de înregistrări Record Plant din Los Angeles, vineri dimineaţă, în urma unui apel la serviciile de urgenţă.

Purtătorul de cuvânt al artistului în vârstă de 24 de ani a declarat pentru UsWeekly faptul că Brown a avut o criză convulsivă non-epileptică din cauza "stresului emoţional extrem" resimţit în ultima perioadă, potrivit dailymail.co.uk.

Se pare că Brown a suferit în copilărie din cauza acestui tip de crize convulsive.

Incidentul a avut loc după ce, la mijlocul lunii iulie, regimul de libertate condiţionată care i-a fost impus a fost revocat, pentru că artistul a fost acuzat, în iunie, de producerea unui accident de circulaţie şi fugă de la locul faptei. Chris Brown, care s-a aflat sub incidenţa unui regim de libertate condiţionată după ce a bătut-o pe fosta lui iubită, cântăreaţa Rihanna, în seara care a precedat gala de decernare a premiilor Grammy din 2009, la Los Angeles, ar putea ajunge la închisoare dacă instanţa californiană va considera că muzicianul a încălcat regulile referitoare la acest regim. Cântăreţul va trebui să participe la o audiere în instanţă pe 16 august.

După agresiunea comisă asupra Rihannei, Chris Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru cinci ani şi condamnat la efectuarea a 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi la parcurgerea unui curs de consiliere împotriva violenţei. Procuratura din Los Angeles, care l-a acuzat totodată pe Chris Brown că nu a efectuat toate zilele de muncă în folosul comunităţii care i-au fost impuse, a cerut revocarea regimului de libertate condiţionată al rapperului, din cauza noilor acuzaţii care i-au fost aduse acestuia după accidentul de automobil.

În urmă cu câteva zile, Brown le-a spus fanilor săi de pe Twitter că vrea să se retragă din muzică după ce cel de-al şaselea album de studio al său, "X", va apărea pe piaţă, la sfârşitul lui august. Într-o serie de mesaje misterioase publicate pe Twitter, Brown a sugerat că dorinţa sa de a renunţa la cariera muzicală îşi are rădăcinile în relaţia lui tumultuoasă cu fosta sa iubită Rihanna. Artistul a spus că "s-a săturat să fie celebru pentru o greşeală" pe care a făcut-o când avea 18 ani, referindu-se la faptul că a bătut-o pe fosta sa iubită Rihanna.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează "Fortune", un material discografic lansat în 2012 care i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy de până acum (din 12 nominalizări), la categoria "cel mai bun album R&B".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici