Chris Brown a făcut o criză de nervi după ce a fost întrebat de Rihanna la Good Morning America‎

Chris Brown a spart o fereastră şi a părăsit foarte nervos studiourile postului ABC din Los Angeles, marţi, realimentând astfel controversele privind agresiunea pe care rapperul american a comis-o, în 2009, asupra iubitei sale de atunci, cântăreaţa Rihanna.

92 afișări
Imaginea articolului Chris Brown a făcut o criză de nervi după ce a fost întrebat de Rihanna la Good Morning America‎

Chris Brown a spart o fereastră în studiourile postului ABC (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chris Brown, în vârstă de 21 de ani, care a luptat din greu pentru a-şi spăla imaginea după ce şi-a lovit iubita în urmă cu doi ani, a spart o fereastră în cabina sa din sediul postului ABC, după ce a fost intervievat în emisiunea "Good Morning America" în legătură cu incidentul din 2009.

Vestea despre noua izbucnire nervoasă a rapperului i-a divizat pe fanii acestuia, iar mulţi telespectatori ai emisiunii "Dancing with the Stars", produsă şi difuzată tot de postul ABC, au cerut anularea show-ului pe care Chris Brown urmează să îl susţină în cadrul ediţiei de săptămâna viitoare.

Cu toate acestea, noul material discografic al cântăreţului, intitulat "F.A.M.E.", produs de casa Jive Records, a urcat pe prima poziţie în topul vânzărilor de albume de pe iTunes, marţi, în prima zi de la lansare.

Cariera muzicală a solistului de rap şi R&B a intrat într-un con de umbră după ce Chris Brown a recunoscut că a agresat-o pe Rihanna în februarie 2009, generând o veritabilă dezbatere naţională în Statele Unite în legătură cu relaţiile adeseori abuzive dintre tineri.

La câteva zile după incident, o fotografie în care Rihanna apărea cu chipul tumefiat a fost publicată în presă, în urma unor scurgeri de informaţii cu care s-a confruntat poliţia din Los Angeles.

Ulterior, Brown şi-a cerut scuze în public şi a fost obligat printr-o decizie judecătorească să urmeze un curs de consiliere în domeniul violenţei domestice. Cântăreţul a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu suspendare şi a efectuat, totodată, şase luni de muncă în folosul comunităţii.

În momentul în care a fost întrebat în legătură cu acest incident în emisiunea "Good Morning America", Chris Brown a părut agasat şi a declarat: "Nu mai înseamnă mare lucru pentru mine, acum. Cred că am depăşit acel moment. Azi e ziua lansării albumului meu şi mă concentrez asupra acestui lucru".

Potrivit presei americane, după acea emisiune, cântăreţul ar fi postat pe Twitter un mesaj, pe care l-a şters ulterior, în care spunea: "Am trecut de mult peste acele lucruri, dar oamenii tot readuc în discuţie rahaturile de atunci. Cu toate acestea, ei îl laudă pe Charlie Sheen şi pe alte vedete pentru prostiile lor".

Reprezentanţii postului ABC nu au dorit să comenteze în legătură cu viitoarea apariţie a cântăreţului în emisiunea "Dancins with the Stars", limitându-se să declare printr-un comunicat: "Ca întotdeauna, noi punem întrebări care sunt relevante şi care au pertinenţă din punct de vedere jurnalistic. Este exact ceea ce a făcut în cadrul acelui interviu cu domnul Brown".

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Precedentul album semnat Chris Brown s-a numit "Graffiti" şi a fost lansat în decembrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici