Chris Brown, acuzat că a părăsit locul în care a provocat un accident de circulaţie

Rapperul american Chris Brown, care a ţinut prima pagină a ziarelor americane în 2009, după ce a agresat-o pe cântăreaţa Rihanna, iubita lui din acea perioadă, a fost acuzat marţi că a părăsit locul în care a provocat un accident de circulaţie.

213 afișări
Imaginea articolului Chris Brown, acuzat că a părăsit locul în care a provocat un accident de circulaţie

Chris Brown (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul în vârstă de 24 de ani, aflat sub incidenţa regimului de libertate condiţionată după agresiunea asupra cântăreţei Rihanna, neagă această nouă acuzaţie care i-a fost adusă, după un accident produs pe 21 mai, în apropiere de Toluca Lake, la nord de Los Angeles.

"Am un permis de conducere în regulă şi i-am transmis acelei femei (conducătoarea automobilului pe care l-a lovit, n.r.) informaţiile corecte. Ea i-a văzut pe fotografi şi a vrut să facă o scenă. A chemat poliţia, gândindu-se că va scoate bani de la Chris Brown, în condiţiile în care eu am respectat toate procedurile legale", scria rapperul într-un mesaj postat pe Twitter, la puţin timp după producerea accidentului.

Frank Mateljan, purtător de cuvânt al procurorului din Los Angeles, a precizat că rapperul a fost pus sub acuzare pentru părăsirea locului accidentului şi pentru conducerea automobilului fără un permis valid.

TMZ.com, un site specializat în publicarea de informaţii despre celebrităţi, a afirmat că muzicianul a făcut într-adevăr schimb de informaţii cu acea femeie, însă acele date erau false.

Marţi, Chris Brown a revenit cu o nouă serie de mesaje pe Twitter.

"Nu există delictul de fugă de la locul accidentului atunci când ieşi din maşină şi faci schimb de informaţii cu conducătorul celuilalt automobil. E ridicol", a scris acesta.

"Fac eforturi pentru a asigura nevoile familiei mele. Am făcut greşeli în trecut, dar am muncit din greu pentru a deveni un om mai bun. Vreau să îmi reabilitez numele", a adăugat Chris Brown.

După agresiunea comisă asupra Rihannei, a cărei fotografie cu chipul tumefiat a şocat America, Chris Brown a fost condamnat la 5 ani de libertate condiţionată şi la efectuarea de 180 de zile în folosul comunităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici