Chris Brown, marele câştigător la American Music Awards (Video)

Cântăreţul R&B Chris Brown a fost marele câştigător al ediţiei de anul acesta a American Music Awards (AMA), după ce a obţinut, duminică seară, trei premii, printre care şi cel pentru Cel mai bun artist al anului.

35 afișări
Imaginea articolului Chris Brown, marele câştigător la American Music Awards (Video)

Chris Brown, marele câştigător la American Music Awards (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Brown, în vârstă de 19 ani, cunoscut şi pentru performanţele sale atletice de pe scenă în timpul spectacolelor, a câştigat premii la categoriile "cel mai bun artist R&B", "cel mai bun artist pop/ rock" şi "cel mai bun artist al anului".

Rihanna, iubita lui Brown, a câştigat premii la categoria "cea mai bun artistă R&B" şi "cea mai bună artistă pop/ rock", în timp ce Alicia Keys, deşi era una dintre marile favorite ale acestei ediţii AMA, cu cinci nominalizări, a câştigat doar două premii, pentru materialul ei discografic de succes "As I Am", care a fost declarat Cel mai bun album la categoriile soul/ R&B şi pop/ rock.

Rapper-ul Kanye West a câştigat primele sale două premii AMA din carieră, pentru Cel mai bun solist rap/ hip-hop şi Cel mai bun album - "Graduation".

Taylor Swift, al cărei album "Fearless" ocupă primul loc în acest moment în clasamentul pop din Statele Unite, a fost desemnată Cea mai bună cântăreaţă de muzică country, în timp ce Brad Paisley a câştigat premiul la categoria "cel mai bun cântăreţ de muzică country".

Annie Lennox, cântăreaţa scoţiană din fosta trupă Eurythmics, a primit premiul American Music pentru întreaga carieră şi a interpretat la pian balada "Why".

Pentru al doilea an consecutiv, câştigătorii AMA au fost desemnaţi în urma voturilor online.

În trecut, aceştia erau decişi în urma voturilor acordate de 20.000 de cumpărători de muzică, dar producătorii au ajuns la concluzia că pot obţine cote de audienţă mai mari prin implicarea publicului.

Această strategie a funcţionat perfect, deoarece gala AMA a fost urmărită anul trecut de 11,8 milioane de telespectatori, faţă de 10,9 milioane de telespectatori în 2006.

Chris Brown - "With You"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici