Chris Brown se simte ruşinat pentru că a agresat-o pe Rihanna - VIDEO

Cântăreţul R&B Chris Brown şi-a cerut pentru prima dată scuze în mod public, luni, pentru că în luna februarie a agresat-o pe iubita sa de la acea vreme, Rihanna, caracterizându-şi fapta drept "100% inacceptabilă" şi cerându-le fanilor săi să îl ierte.

97 afișări
Imaginea articolului Chris Brown se simte ruşinat pentru că a agresat-o pe Rihanna - VIDEO

Chris Brown se simte ruşinat pentru că a agresat-o pe Rihanna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chris Brown, în vârstă de 20 de ani, a declarat într-o înregistrare video de două minute că a dorit să facă mai devreme această declaraţie, însă avocaţii săi s-au opus.

În luna iunie, cântăreţul american a pledat vinovat, în timpul unei audieri ce a avut loc la tribunalul din Los Angeles, la acuzaţia de agresiune şi vătămare corporală a iubitei sale Rihanna.

El a fost condamnat la cinci ani de supraveghere judiciară şi 180 de zile de muncă în folosul comunităţii, decizia urmând să fie avizată de un judecător şi pronunţată în luna august.

"I-am spus Rihannei de nenumărate ori şi vă spun şi vouă astăzi că îmi pare foarte rău pentru faptul că nu am putut să mă comport altfel - mai bine - în acea situaţie", a declarat Chris Brown în această înregistrare video, postată pe site-ul destinat celebrităţilor TMZ.com.

Agresiunea comisă de Chris Brown asupra Rihannei, cântăreaţa R&B în vârstă de 21 de ani, originară din Barbados, a lăsat-o pe aceasta cu chipul însângerat şi tumefiat.

Violenţa acestui atac a şocat atât fanii, cât şi reprezentanţii industriei muzicale, care îl considerau pe Chris Brown un model de comportament şi a generat dezbateri aprinse despre violenţa domestică în interiorul cuplurilor tinere.

Cântăreţul a declarat că de atunci a trecut printr-o îndelungată perioadă de analiză a faptelor sale, că este conştient de faptul că şi-a dezamăgit fanii şi că a apelat la ajutor de specialitate pentru a se asigura că nu va mai avea un astfel de comportament în viitor.

"Sunt foarte trist şi foarte ruşinat de ceea ce am făcut. Aşa cum mulţi dintre voi ştiu deja, am crescut într-o familie marcată de violenţa domestică şi am văzut cu ochii mei unde pot duce accesele de furie necontrolată. Ceea ce am făcut este 100% inacceptabil... Sper ca şi ceilalţi să înveţe din greşelile mele. Intenţionez ca de acum înainte să duc un stil de viaţă care să mă facă demn de expresia «model de comportament»", a adăugat Chris Brown.

La o săptămână după incidentul din luna februarie, Chris Brown a dat publicităţii o primă declaraţie, în care s-a declarat întristat şi că îi pare rău pentru "ceea ce a transpirat în presă", dar nu a recunoscut faptul că a lovit-o pe Rihanna, cu care avea o relaţie de un an de zile. Cei doi cântăreţi s-au despărţit după acest incident.

Hotărârea judecătorească în cazul cântăreţului va fi pronunţată pe 5 august, după ce avocaţii acestuia au ajuns la o înţelegere cu procurorii americani, în luna iunie, prin care se evită un proces în justiţie şi o condamnare de cinci ani în închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici