Chris Brown, testat pozitiv cu marijuana, în timp ce se află în regim de libertate condiţionată

Rapperul american Chris Brown a fost testat pozitiv cu marijuana, determinându-l pe un judecător din Los Angeles să fixeze, luni, o audiere pentru luna noiembrie, în timpul căreia va decide dacă muzicianul a încălcat astfel regimul de libertate condiţionată în care se află.

189 afișări
Imaginea articolului Chris Brown, testat pozitiv cu marijuana, în timp ce se află în regim de libertate condiţionată

Chris Brown (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chris Brown se află sub incidenţa acestui regim de libertate condiţionată după ce a agresat-o, în 2009, pe fosta lui iubită, cântăreaţa Rihanna.

Potrivit unui raport prezentat la tribunal, Chris Brown a fost testat pozitiv în luna iunie, în statul american Virginia, unde a fost condamnat să presteze multe ore de muncă în folosul comunităţii, a precizat judecătoarea Patricia Schnegg, de la Curtea Superioară din Los Angeles.

Chris Brown, care se află la jumătatea regimului de libertate condiţionată ce i-a fost impus pentru o perioadă de cinci ani, a prezentat autorităţilor, după ce a fost testat pozitiv, un Medical Marijuana Card - un card de identitate emis de un stat american care permite posesorului că consume marijuana, la recomandarea medicului, în scopuri terapeutice.

Testele antidrog negative nu reprezintă o condiţie obligatorie înscrisă în regimul de libertate condiţionată sub care a fost plasat Chris Brown. Totuşi, judecătoarea americană a fixat pentru 1 noiembrie o audiere în timpul căreia va decide dacă rapperul a încălcat termenii regimului de libertate condiţionată prin acel test pozitiv, dar şi prin alte chestiuni, precum restricţia de călătorie şi îndeplinirea angajamentului de muncă în folosul comunităţii.

Judecătoarea i-a dat rapperului un avertisment, reamintindu-i că este un model în comunitatea în care trăieşte.

"Nu eşti o persoană obişnuită, care poate să stea în sufrageria ei şi să facă orice vrea să facă. Mai mult de atât, mulţi oameni, mai ales copiii, te privesc cu admiraţie. Ceea ce spui şi ceea ce faci are un impact mare asupra multor persoane", a declarat Patricia Schnegg.

Potrivit avocatului starului american, Mark Geragos, clientul său "a efectuat toate orele de muncă în folosul comunităţii" pe care trebuia să le facă.

Chris Brown, în vârstă de 23 de ani, a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.  

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său se intitulează "F.A.M.E." şi a fost produs de casa Jive Records.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici