Chris Martin încă mai e gelos pe Brad Pitt

Cântăreţul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, spune că nu poate să treacă peste faptul că soţia sa, actriţa Gwyneth Paltrow, a fost logodită cu starul hollywoodian Brad Pitt.

20 afișări
Imaginea articolului Chris Martin încă mai e gelos pe Brad Pitt

Chris Martin încă mai e gelos pe Brad Pitt (Imagine: thisislondon.co.uk)

În ciuda faptului că are doi copii cu Gwyneth, Chris recunoaşte că nu poate să nu se gândească la superstarul cu care a fost logodită soţia sa, iar ideea îl motivează să aibă cât mai mult succes în viaţă, informează thisislondon.co.uk.

"Trebuie să vrei mai mult", a declarat Chris pentru revista Rolling Stone, într-un interviu.

"Dacă nevasta ta a avut o relaţie cu Brad Pitt, trebuie să dovedeşti că poţi cât mai mult, dacă ştii la ce mă refer", a mai spus cântăreţul.

Martin spune că Paltrow este singura femeie cu care a avut o relaţie serioasă. El a mai recunoscut că în tinereţe s-a temut să nu aibă aplecări gay, mai ales că în acea epocă homosexualitatea era privită ca un lucru greşit. Însă s-a calmat după ce şi-a dat seama că este heterosexual.

Gwyneth Paltrow şi Brad Pitt au avut o relaţie de doi ani, timp în care s-au şi logodit, însă s-au despărţit în 1997.

Gwyneth şi Chris Martin s-au căsătorit în decembrie 2003, în cadrul unei ceremonii secrete. Cuplul are împreună doi copii, Apple, în vârstă de patru ani, şi Moses, în vârstă de doi ani.

După despărţirea de Gwyneth, Brad Pitt s-a căsătorit cu actriţa Jennifer Aniston, în 2000. Cuplul a divorţat în 2005.

În prezent, Brad este implicat într-o relaţie cu starul hollywoodian Angelina Jolie, care i-a născut, în mai 2006, o fetiţă, Shiloh Nouvel. Cele două staruri, care mai au trei copii adoptaţi, Pax Thien, de origine vietnameză, în vârstă de 4 ani, Maddox, de origine cambodgiană, în vârstă de 6 ani, şi Zahara, de origine etiopiană, în vârstă de 3 ani, aşteaptă, în august, naşterea gemenilor lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici