Chris Rock şi alţi comedianţi refuză să prezinte Globurile de Aur 2024

  • Chris Rock şi alţi actori de comedie de top resping ofertele de a prezenta evenimentul de prestigiu, Globurile de Aur, creând o provocare pentru organizatori.
  • Căutarea disperată a unei gazde pentru ceremonia de pe 7 ianuarie îşi pune amprenta asupra Globurilor, în timp ce nume importante din industria filmului sunt în discuţii pentru nominalizări.
998 afișări
Imaginea articolului Chris Rock şi alţi comedianţi refuză să prezinte Globurile de Aur 2024

Chris Rock şi alţi comedianţi refuză să prezinte Globurile de Aur 2024

Cu aproximativ o lună înainte de ceremonia Globurilor de Aur, organizatorii întâmpină dificultăţi în a găsi un gazdă. Chris Rock, gazda a două ediţii ale Premiilor Oscar, şi cel puţin alţi patru actori de comedie de prim rang au refuzat ofertele de a prezenta evenimentul de pe 7 ianuarie, conform unor surse CNN.

Rock, întrebat dacă vrea să prezinte Globurile de Aur, a respins invitaţia. Ultima sa apariţie notabilă la un eveniment major a fost la Premiile Oscar din 2022, unde a fost lovit de Will Smith pentru o glumă privind alopecia soţiei lui Smith, Jada Pinkett Smith. Rock va fi probabil nominalizat în noua categorie pentru cea mai bună interpretare în stand-up comedy pentru specialul său Netflix, ”Chris Rock: Selective Outrage”.

Ali Wong, posibilă nominalizată pentru seria Netflix ”Beef”, a refuzat, de asemenea, oferta de a prezida Globurile. La fel au procedat şi Will Arnett, Sean Hayes şi Jason Bateman, gazdele podcastului ”SmartLess”, care au respins o ofertă comună de a prezida.

Cu Amy Poehler şi Tina Fey excluse de la revenire, căutarea continuă pentru o gazdă, deoarece Globurile trec la postul CBS. Există speculaţii că CBS ar putea alege o vedetă proprie pentru a beneficia de promovare gratuită.

Refuzul de a prezida este comun, iar pentru un veteran, sarcina aduce presiune şi feedback imediat, adesea negativ. ”Este o muncă ingrată”, spune un publicist de top. Cu toate acestea, Globurile de Aur sunt aşteptate să aducă pe scenă nume importante precum Leonardo DiCaprio, Robert DeNiro, Martin Scorsese, Margot Robbie, Ryan Gosling, Meryl Streep, Selena Gomez, Emma Stone, Natalie Portman, Jennifer Aniston şi Quinta Brunson.

Organizatorii Globurilor de Aur lucrează şi la reconstruirea imaginii evenimentului după scandalul din 2021 referitor la lipsa de diversitate în Hollywood Foreign Press Association (HFPA), care acorda premiile. Cu HFPA desfiinţată şi noi proprietari, cererile de boicot au scăzut, iar celebrităţile sunt entuziasmate să participe.

Cu toate acestea, în ciuda acestor schimbări, găsirea unei gazde rămâne o provocare, iar organizatorii speră să găsească soluţii pentru a reda evenimentului strălucirea sa, după o scădere semnificativă a audienţei în 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici