Christian Bale, arestat după ce mama şi sora sa l-au acuzat de acte de violenţă (Video)

Actorul britanic Christian Bale, starul din "Cavalerul negru", care a fost lansat în premieră europeană luni, la Londra, a fost arestat, marţi, de poliţia britanică, fiind suspectat că le-ar fi agresat pe mama şi sora sa.

119 afișări
Imaginea articolului Christian Bale, arestat după ce mama şi sora sa l-au acuzat de acte de violenţă (Video)

Christian Bale, arestat după ce mama şi sora sa l-au acuzat de acte de violenţă

Potrivit Scotland Yard, actorul britanic a fost eliberat condiţionat, la câteva ore după ce a fost arestat.

Presa britanică susţine că actorul britanic Christian Bale, în vârstă de 34 de ani, este suspectat că le-ar fi agresat pe mama sa, Jenny, în vârstă de 61 de ani, şi pe sora sa, Sharon, în vârstă de 40 de ani, duminică, în apartamentul pe care actorul l-a închiriat la Dorchester Hotel din centrul Londrei.

De cealaltă parte, Scotland Yard a indicat că "un bărbat în vârstă de 34 de ani s-a predat la un comisariat din centrul Londrei în această dimineaţă (marţi, n.r.), în urma unei convocări. A fost arestat în legătură cu un caz de agresiune. În prezent, este reţinut". Poliţia britanică nu comunică niciodată identitatea persoanelor arestate.

Situaţia în care se află Bale este cea mai recentă problemă apărută în jurul peliculei "Cavalerul negru". În ianuarie, Heath Ledger, care interpretează personajul Joker, a murit din cauza unei supradoze de medicamente, la vârsta de 28 de ani. Anul trecut, un tehnician de efecte speciale din echipa filmului a murit în urma unui accident de maşină.

Actorul promovează, în prezent, alături de colegii săi de platou, cea mai recentă parte a francizei "Batman", "Cavalerul negru/ The Dark Knight", în care joacă rolul principal.

Premiera europeană a avut loc luni seara, la cinematograful din Leicester Square, Londra. Echipa filmului urmează să plece la Barcelona, Spania, unde va avea loc o nouă lansare a filmului.

"Cavalerul negru" s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute, stabilind un nou record de încasări - 155,3 milioane de dolari - pentru primul weekend de difuzare. Recordul anterior de încasări pentru primul weekend de difuzare - 151,1 milioane de dolari - a fost stabilit, în mai 2007, de producţia "Omul Păianjen 3", potrivit companiei specializate Exhibitor Relations.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici