Christian Bale, în rolul John Connor, în "Terminator 4"

Actorul britanic Christian Bale ar putea juca rolul John Connor, liderul carismatic al Rezistenţei care luptă împotriva supremaţiei roboţilor din seria "Terminator", în partea a patra a francizei, programată pentru lansare în vara anului 2009.

3 afișări
Imaginea articolului Christian Bale, în rolul John Connor, în "Terminator 4"

Christian Bale, în rolul John Connor, în "Terminator 4"

Christian Bale este cunoscut pentru diversitatea rolurilor pe care le abordează, de la psihopatul din "American Psycho", la Batman sau la fermierul veteran din "Drumul dreptăţii", informează allocine.fr.

Scenariul filmului "Terminatorul 4", programat pentru lansare în vara anului 2009, va fi scris de autorii scenariului celei de-a treia părţi a seriei, "Terminator 3: Supremaţia Roboţilor", John Brancato şi Michael Ferris.

Victor Kubicek şi Derek Anderson, proprietarii companiei de producţie Halcyon Co, care au cumpărat drepturile asupra seriei "Terminator", au declarat că vor să reinventeze franciza cu ajutorul unei noi distribuţii şi al unor noi scenarii, elemente care au funcţionat în cazul altor serii de succes, precum "Batman" şi James Bond".

"Terminator 4" va constitui începutul unei noi trilogii şi va prezenta viaţa lui John Connor, ajuns la vârsta de 30 de ani în fruntea unui număr mic de oameni care au rămas pe Pământ şi care luptă împotriva roboţilor.

Seria "Terminator" a debutat în anul 1984. Partea a treia a seriei a avut încasări de 430 de milioane de dolari în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici