Christian Bale, în topul celor mai eleganţi bărbaţi din lume

Actorul britanic Christian Bale a fost inclus în topul celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din lume, care este condus de cântăreţul de rap american Lupe Fiasco, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de revista Esquire, informează femalefirst.co.uk.

32 afișări
Imaginea articolului Christian Bale, în topul celor mai eleganţi bărbaţi din lume

Christian Bale, în topul celor mai eleganţi bărbaţi din lume (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Starul din "Batman", în vârstă de 34 de ani, este celebru pentru pasiunea sa pentru costume extrem de elegante şi ocupă al doilea loc în topul realizat de Esquire.

În topul 10 al celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din lume au mai fost incluşi cântăreţul de rap câştigător al unui premiu Grammy Lupe Fiasco, pe prima poziţie, şi militantul ecologist David Mayer de Rothschild, pe locul al optulea.

Editorul de modă al Esquire, Catherine Hayward, a spus: "Bărbaţii puternici ştiu cum să se îmbrace şi de obicei se limitează la o uniformă. Fiecare dintre bărbaţii din topul nostru a reinterpretat costumul tradiţional şi şi-a făcut o ţinută proprie".

Prezentatorul de televiziune britanic Jeremy Paxman a fost inclus în top, pe poziţia a cincea, pentru sentimentul de încredere pe care îl afişează.

În acelaşi top au mai fost incluşi Fabio Capello, managerul echipei naţionale a Angliei (3), Stuart Rose, şeful Marks and Spencer (4), Barack Obama, politician democrat, candidat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, din noiembrie (6), prinţul Michael de Kent (7), Tobias Meyer, comisar de licitaţii la casa Sotheby's (9) şi Lapo Elkann, un industriaş italian (10).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici