Christina Aguilera, dorită pentru formele ei voluptoase. A primit o ofertă de 3 milioane de dolari pentru a fi imaginea unui site

Cântăreaţa americană Christina Aguilera a primit o ofertă de 3 milioane de dolari pentru a deveni imaginea oficială a unui site destinat femeilor cu forme generoase.

5648 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera, dorită pentru formele ei voluptoase. A primit o ofertă de 3 milioane de dolari pentru a fi imaginea unui site

Christina Aguilera ar putea câştiga foarte mult ca imagine a unui site pentru femei plinuţe

Cântăreaţa americană s-a îngrăşat foarte mult în ultimii ani, iar silueta ei rubensiană ar putea să o ajute să câştige sume impresionante, informează tmz.com.

Persoana din spatele acestei oferte generoase este Whitney Thompson, fostă câştigătoare a emisiunii-concurs "America's Next Top Model", primul model cu forme generoase care a câştigat o ediţie a acestui show de televiziune.

Whitney Thompson, care deţine site-ul TheBigandTheBeautiful.com, i-a trimis cântăreţei Christina Aguilera o scrisoare prin care i-a oferit acesteia posibilitatea de a deveni purtătoarea de cuvânt a acestui site, care este "special conceput pentru femeile cu forme generoase".

Dacă va accepta oferta, Christina Aguilera va trebui să realizeze o reclamă pentru televiziune, o reclamă pentru radio, două şedinţe fotografice şi să se prezinte la patru evenimente organizate de acest site. Whitney Thompson doreşte, totodată, ca Aguilera să înregistreze şi un cântecel de promovare pentru site.

Christina Aguilera a declarat recent că este foarte mândră de formele ei generoase, dar nu se ştie deocamdată dacă va accepta această ofertă.

În vârstă de 31 de ani, Aguilera, care a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici