Christina Aguilera, în negocieri avansate pentru a reveni în juriul emisiunii "The Voice"

Cântăreaţa americană Christina Aguilera se află în negocieri avansate cu directorii postului NBC pentru a reveni în juriul emisiunii-concurs "The Voice", au anunţat marţi mai multe surse.

209 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera, în negocieri avansate pentru a reveni în juriul emisiunii "The Voice"

Christina Aguilera (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Christina Aguilera, în vârstă de 32 de ani, a renunţat la rolul de jurat pentru sezonul din acest an al emisiunii "The Voice", pentru a-şi promova cel mai recent album de studio, "Lotus", printr-un turneu nord-american. Cântăreaţa a făcut parte din juriul emisiunii "The Voice" în primele trei sezoane ale show-ului, informează Reuters.

Potrivit unor surse, care au precizat că nu au voie să vorbească în mod public despre aceste negocieri, cântăreaţa americană va primi un onorariu de 12 milioane de dolari pentru a reveni în calitate de jurat al emisiunii "The Voice". Această sumă este mai mică decât onorariul de 15 milioane de dolari primit de Britney Spears, care jurizează emisiunea rivală "The X Factor".

Reprezentanţii postului NBC şi cei ai cântăreţei Christina Aguilera nu au confirmat deocamdată aceste informaţii.

Christina Aguilera şi cântăreţul R&B Cee Lo Green au părăsit show-ul "The Voice" anul trecut. Ei au fost înlocuiţi de cântăreaţa columbiană Shakira şi cântăreţul R&B Usher, care s-au alăturat membrilor rămaşi în juriul emisiunii, cântăreţul de muzică country Blake Shelton şi solistul trupei Maroon 5, Adam Levine.

Deocamdată este neclar pe cine va înlocui Christina Aguilera în juriul de la "The Voice", dacă artista americană va accepta oferta directorilor de la NBC. Noul sezon al emisiunii "The Voice" va debuta pe micile ecrane nord-americane în luna septembrie.

Show-ul de televiziune "The Voice", care concurează cu alte două emisiuni muzicale rivale difuzate de postul Fox, "American Idol" şi "The X Factor", a avut o audienţă medie de 14 milioane de telespectatori.

Finala sezonului actual al emisiunii "The Voice" va avea loc pe 18 iunie.

Postul NBC este deţinut de Comcast Corp., iar postul de televiziune Fox face parte din grupul News Corp.

Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici