Christina Applegate s-a vindecat de cancer la sân

Actriţa americană Christina Applegate s-a vindecat de cancer la sân, maladie cu care a fost diagnosticată luna trecută, cu ajutorul unei operaţii chirurgicale reuşite.

1832 afișări
Imaginea articolului Christina Applegate s-a vindecat de cancer la sân

Christina Applegate s-a vindecat de cancer la sân (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Ea a declarat, în emisiunea de televiziune "Good Morning America", că s-a vindecat de cancerul la sân în urma extirpării ambelor glande mamare şi că, în prezent, este "curată sută la sută", potrivit bbc.co.uk.

Actriţa a mărturisit, în emisiunea difuzată la televiziunea americană ABC, că a decis să apeleze la această procedură medicală radicală, în urmă cu trei săptămâni, pentru a nu mai fi nevoită să meargă la control medical la fiecare patru luni.

Actriţa urmează să fie supusă unor operaţii de reconstrucţie a sânilor în următoarele patru luni.

"Sunt vindecată. Absolut, sunt vindecată şi curată 100%. Au eliminat tot şi cu siguranţă nu voi muri din cauza cancerului la sân", a declarat Applegate.

Starul din "Samantha Who?" a fost diagnosticată cu cancer mamar luna trecută, în urma unui examen de rutină, potrivit hollywood.com.

Actriţa în vârstă de 36 de ani spune că tratamentele pe care le-a urmat ulterior au distrus toate tumorile.

Christina a dezvăluit că a început să tremure în momentul în care a aflat că suferă de cancer la sân, neştiind ce trebuie să facă şi la cine să apeleze.

"Eram atât de furioasă şi îmi amintesc că tremuram", a spus actriţa.

Applegate este cunoscută publicului larg pentru rolul Kelly Bundy din serialul american de succes "Familia Bundy".

Luna trecută, Christina Applegate a fost nominalizată la premiul Emmy pentru rolul pe care îl interpretează în prezent în comedia TV "Samantha Who?".

Ea a mai fost nominalizată şi la Globul de Aur pentru acelaşi rol, cel al unei femei care se trezeşte după ce s-a aflat în comă timp de opt zile şi care nu-şi mai aduce aminte nimic din trecut.

Actriţa va participa, luna viitoare, la un teledon care are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru cercetările privind cancerul, eveniment la care vor mai lua parte actriţele Meryl Streep, Jennifer Aniston şi Charlize Theron şi care va fi transmis simultan de reţelele americane CBS, NBC şi ABC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici