Christopher Nolan şi Michael Sheen, premiaţi la gala BAFTA/LA Britannia Awards 2010

Regizorul Christopher Nolan şi actorul Michael Sheen vor fi premiaţi de British Academy of Film and Television/ Los Angeles la ediţia din 2010 a galei BAFTA/LA Britannia Awards, ce va avea loc pe 4 noiembrie, la Hyatt Regency Century Plaza Hotel din Los Angeles, informează hollywoodreporter.com.

14 afișări
Imaginea articolului Christopher Nolan şi Michael Sheen, premiaţi la gala BAFTA/LA Britannia Awards 2010

Christopher Nolan (Foto) şi Michael Sheen, premiaţi la gala BAFTA/LA Britannia Awards 2010

Christopher Nolan, regizorul lungmetrajului "Începutul/ Inception", un film cu mare succes de casă şi bine primit de criticii de specialitate în 2010, va primi John Schlessinger Britannia Award pentru excelenţă în arta regizorală.

Michael Sheen, care a putut fi văzut în 2010 în filmele "The Special Relationship" şi "Saga Amurg: Lună Nouă", va fi recompensat cu Britannia Award pentru cel mai bun actor britanic al anului.

În ultimele luni, Michael Sheen a apărut în "Numele Jocului: Fotbal/ The Damned United", "Saga Amurg: Lună Nouă", a asigurat vocea personajului White Rabbit în animaţia 3D "Alice în Ţara Minunilor", regizată de Tim Burton, a fost nominalizat la premiile Emmy pentru rolul din producţia HBO "The Special Relationship", în care l-a interpretat din nou pe Tony Blair, şi a jucat alături de Tina Fey în serialul "30 Rock".

Cea de-a 19-a gală BAFTA/LA Britannia Awards va avea loc pe 4 noiembrie, la Hyatt Regency Century Plaza Hotel din Los Angeles. Prezentatorul galei va fi Stephen Fry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici