Cindy Crawford marchează împlinirea vârstei de 50 de ani printr-o carte autobiografică

Top-modelul american Cindy Crawford va marca împlinirea vârstei de 50 de ani printr-o carte ce va relata diverse aspecte din cariera ei de peste trei decenii în industria modei, informează contactmusic.com.

383 afișări
Imaginea articolului Cindy Crawford marchează împlinirea vârstei de 50 de ani printr-o carte autobiografică

Cindy Crawford (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acel volum autobiografic, Cindy Crawford, care va împlini vârsta de 50 de ani în luna februarie, vorbeşte despre trupul ei, despre îmbătrânire, despre maternitate şi despre fotografiile nud pe care le-a făcut într-o industrie în care a debutat în anii '80, devenind apoi una dintre cele mai cunoscute manechine din lume.

Volumul va conţine, de asemenea, fotografii celebre, care i-au definit cariera.

Intitulat "Becoming", acest volum de memorii va fi publicat pe 1 octombrie.

Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.

Cindy Crawford a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Ea a dominat moda anilor '80 - '90 şi a făcut parte din grupul "super-modelelor" din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici