Cindy Crawford, pictorial incendiar la 44 de ani - GALERIE FOTO

Cindy Crawford arată ca şi cum nu ar fi îmbătrânit nici măcar o zi, într-o şedinţă foto sexy pentru revista FutureClaw, relatează dailymail.co.uk.

922 afișări
Imaginea articolului Cindy Crawford, pictorial incendiar la 44 de ani - GALERIE FOTO

Cindy Crawford, pictorial incendiar la 44 de ani (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Cu o siluetă care sfidează vârsta, un ten luminos şi debordând de energie, supermodelul pare să fi descoperit secretul tinereţii veşnice.
În imaginile pentru revista FutureClaw, vedeta care împlineşte 45 de ani luna aceasta, recrează imagini celebre din anii săi de glorie, arătând mai bine decât multe femei de două ori mai tinere.

Cindy Crawford, celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model. Ea a ocupat poziţia a treia în clasamentul "40 Hottest Hotties of the 90s" alcătuit de postul VH1.

Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici