Cine este bărbatul cu care femeile şi-ar dori o aventură?

Actorul canadian Ryan Reynolds ocupă prima poziţie într-un top al bărbaţilor cu care femeile ar fi tentate să aibă o aventură, alcătuit de redactorii revistei Fitness, informează contactmusic.com.

904 afișări
Imaginea articolului Cine este bărbatul cu care femeile şi-ar dori o aventură?

Ryan Reynolds (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ryan Reynolds se află pe primul loc, cu 14% din totalul voturilor exprimate, şi este urmat de un alt actor canadian, Ryan Gosling, cu 13% din voturi.

Actorii americani Taylor Lautner şi Bradley Cooper ocupă la egalitate poziţia a treia, cu 10% din totalul voturilor exprimate.

Acelaşi sondaj a dezvăluit faptul că 38% dintre femeile cărora li s-a cerut să numească vedeta cu care ar fi dispuse să aibă o aventură au mărturisit că şi-ar înşela cu adevărat partenerii de viaţă cu acele vedete, dacă ocazia ar apărea în realitate.

Într-un sondaj asociat, realizat pentru a identifica vedeta de la Hollywood care a trecut cel mai bine peste scandalul pricinuit de infidelitatea partenerului de viaţă, actriţa americană Sandra Bullock a ocupat primul loc. Bullock, care l-a părăsit pe soţul ei Jesse James după ce a aflat că acesta a înşelat-o, a obţinut 44% din totalul voturilor exprimate.

Pe poziţia a doua, la mare distanţă de Sandra Bullock, s-a situat Maria Shriver, soţia actorului Arnold Schwarzenegger, cu 13% din voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici