Cine sunt femeile care ar fi putut ajunge logodnicele prinţului William în locul lui Kate Middleton? - FOTO

Anunţul despre logodna prinţului William cu Kate Middleton a fost întâmpinat cu bucurie de majoritatea britanicilor, în timp ce fostelor iubite ale prinţului nu le rămâne decât să se întrebe ce nu a mers cum trebuie, relatează dailymail.co.uk.

458 afișări
Imaginea articolului Cine sunt femeile care ar fi putut ajunge logodnicele prinţului William în locul lui Kate Middleton? - FOTO

Cine sunt femeile care ar fi putut ajunge logodnicele prinţului William în locul lui Kate Middleton? (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Rose Farquhar

Actriţa de 26 de ani i-a furat inima prinţului în vara anului 2000. William şi Rose sunt prieteni încă din copilărie şi au rămas apropiaţi chiar şi după ce nu au mai format un cuplu. Aceasta studiază actoria la Institutul Lee Strasbergdin New York şi a înregistrat un album solo.

Jecca Craig

Jecca este prietena din adolescenţă a prinţului William. Aceştia s-au întâlnit când aveau 16 ani. Jecca Craig are acum 28 de ani şi este manager de evenimente. William a rămas un apropiat al ei şi al familiei ei.

Olivia Hunt

Olivia s-a întâlnit pentru o perioadă scurtă cu William, la Universitatea "St. Andrew" dar povestea lor s-a încheiat rapid când a apărut Kate Middleton în viaţa prinţului. Cei trei au rămas prieteni şi merg la ski împreună frecvent.

Isabella Anstruther - Gough - Calthorpe

Prinţul William a fost văzut flirtând la o petrecere cu Isabella în 2004, fapt care ar fi dat naştere unor conflicte în relaţia sa cu Kate. Isabella s-a întâlnit ulterior cu un prieten al prinţului, relaţie încheiată în vara acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici