CineGrand va deschide un cinematograf în Centrul Comercial Auchan Titan

Operatorul de cinematografe CineGrand va deschide în următoarele săptămâni un cinematograf în Centrul Comercial Auchan Titan, în care a mai funcţionat anterior o astfel de unitate, dar care a fost închisă de proprietarii proiectului, fondul german Deutsche Gesellschaft fur Immobilienfonds (DEGI).

3717 afișări
Imaginea articolului CineGrand va deschide un cinematograf în Centrul Comercial Auchan Titan

CineGrand va deschide un cinematograf în Centrul Comercial Auchan Titan (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"În perioada imediat următoare va fi deschis un cinematograf, contractul este semnat, operatorul va fi CineGrand din India. Galeria comercială va avea după deschiderea cinematografului 15.000 de metri pătraţi şi este ocupată integral", a declarat Tatian Diaconu, managing director al Immochan România, companie parte a grupului Auchan, care se ocupă de administrarea Centrului Comercial Auchan Titan.

Immochan Auchan şi DEGI au investit circa 2 milioane de euro pentru aducerea galeriilor comerciale Auchan Titan şi Iris sub umbrela brandului Centrul Comercial Auchan Titan, care atrage anual 12 milioane de persoane.

Auchan Titan, primul hipermarket al grupului francez în România, este cel mai mare de pe piaţa locală, cu o suprafaţă de 16.000 metri pătraţi. Hipermarketul este cel mai performant magazin din cele 31 pe care grupul francez le operează în România, în condiţiile în care atrage în medie 35.000 de vizitatori pe zi, cu un vârf de 55.000 de persoane în perioada sărbătorilor.

Inaugurat în 2007, Centrul Comercial Auchan Titan includea un hipermarket Auchan şi o galerie de 8.000 metri pătraţi. Ulterior, în 2008, a fost completat de o nouă zonă de retail, lansată la acea vreme sub numele Iris Titan, adăugând alţi 6.000 metri pătraţi de magazine. În prezent, numărul magazinelor, restaurantelor şi spaţiilor de servicii se ridică la 130.

Investiţia în rebranding a început la sfârşitul anului trecut şi s-a derulat în paralel cu funcţionarea normală a activităţii comerciale.

Întrebat dacă modificările la nivelul proiectului din Titan au fost făcute în perspectiva deschiderii centrelor comerciale Mega Mall şi ParkLake, în zonă, Diaconu, a declarat că proiectul a avut ca scop îmbunătăţirea serviciilor oferite clienţilor şi bineînţeles păstrarea acestora.

"Zona se va schimba cu siguranţă după deschiderea celor două centre comerciale, mai ales că sunt făcute de dezvoltatori profesionişti care ştiu bine ce fac. Sunt două proiecte foarte mari, 80.000 metri pătraţi Mega Mall şi 68.000 metri pătraţi ParkLake", a arătat reprezentantul Immochan.

Immochan România a fost înfiinţată în ianuarie 2012 şi administrează nouă galerii comerciale: trei în Bucureşti - Auchan Titan, Auchan Vitan şi Auchan City Crângaşi - şi 6 în ţară - galeria din Centrul Comercial Auchan Piteşti (Bradu), Craiova-Craioviţa, Sibiu, Braşov-Eliana Mall, Bacău şi Târgu Mureş-Sud, totalizând 35.000 de metri pătraţi de suprafaţă închiriabilă.

Compania are în curs de dezvoltare încă două proiecte: Coresi în Braşov şi Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei în Bucureşti, construit pe fosta platformă Tricodava.

Auchan România are 31 de magazine deschise în 18 oraşe şi alte două unităţi în construcţie, o suprafaţă netă de vânzare de 252.000 metri pătraţi, peste 11.000 de angajaţi, trei platforme logistice, 70,5 milioane de clienţi anual.

Reţeaua de cinematografe CineGrand mai operează o unitate în România, în Uvertura Mall din Botoşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici