Ciocan: Sunt poliţistul fericit pentru că sunt respectat; Îmi plac Andreea Raicu şi Corina Dănilă

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, spune, într-un interviu pentru showbiz.ro, că este "poliţistul fericit" pentru că oamenii îl apreciază şi chiar îl iubesc, că îi plac Andreea Raicu şi Corina Dănilă şi că s-a gândit la o linie de lenjerie intimă care să-i poarte numele.

237 afișări
Imaginea articolului Ciocan: Sunt poliţistul fericit pentru că sunt respectat; Îmi plac Andreea Raicu şi Corina Dănilă

Ciocan: Sunt poliţistul fericit pentru că sunt respectat; Îmi plac Andreea Raicu şi Corina Dănilă

Comisarul-şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a vorbit în interviul acordat showbiz.ro despre femei, carieră şi burlăcie.

Întrebat dacă se consideră "poliţistul ideal", Christian Ciocan spune că este "poliţistul fericit". "Sunt poliţistul Christian Ciocan. Oamenii mă apreciază, mă respectă şi chiar mă iubesc. Aşadar aş putea spune că, din acest punct de vedere, sunt poliţistul fericit! Fac această muncă cum fac orice lucru, la modul absolut. Dacă idealul este absolut, atunci... sunt ideal?!", spune Ciocan.

Totodată, Christian Ciocan spune că şi-a propus să renunţe "cât mai curând" la burlăcie, precizând că este "familist la modul absolut" şi preferă o singură relaţie, "totală şi definitivă". În acest sens, Ciocan spune că femeia ideală trebuie să-l iubească, să fie brunetă şi să aibă dimensiunile 89/54/93. În plus, el spune că îşi doreşte cel puţin doi copii şi maximum zece.

"Iubesc femeia. Când eram copil, îmi doream să mă însor cu o brunetă. Foarte brunetă. Natural-brunetă. Cu ten alb. Acum... îmi plac brunetele, dar îmi place şi Andreea Bălan. La modul frumos", explică purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

În acest context, Christian Ciocan mărturiseşte că şi-ar dori să aibă o relaţie cu Corina Dănilă, dar îi place şi Andreea Raicu. Întrebat pe cine ar alege dintre Mihaela Tatu şi Mihaela Rădulescu, Christian Ciocan spune: "Pe Mihaela Tatu o cunosc mai bine. Mihaela Rădulescu are, din câte ştiu, un prieten. Nu mă interesează. Noblesse oblige".

Pe de altă parte, întrebat dacă va renunţa până la urmă la postul de purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan afirmă: "Evoluţia în carieră este firească. Eu am urcat treaptă cu treaptă, în cei 20 de ani de când sunt poliţist. Nu am sărit etape şi nu îmi propun să fac acest lucru. Îmi propun doar să fac performanţă şi de realizările mele să beneficieze cei pe care eu îi deservesc: oamenii. Bucureştenii şi românii, în general. În acelaşi timp, în vocabularul meu nu există cuvântul «renunţare». Sunt oltean şi am fost învăţat să nu am bariere în gândire. Prin urmare, spun că voi face, de asemenea, performanţă pe o altă funcţie şi nu spun că voi renunţa la postul de purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Pentru că dacă nu cunosc cuvântul «renunţare», am o deviză: «Mergi sau crapă!». Eu am ales să merg".

Totuşi, dacă ar trebui să renunţe la Poliţie, Christian Ciocan spune că ar face orice. "Dacă ar fi fost să fac altceva, aş fi făcut orice. Important este să fii cel mai bun, chiar dacă ar fi să mături străzile", spune Ciocan, enumerând meserii ca "învăţător, profesor, actor, constructor (tâmplar, zidar, inginer în construcţii), ofiţer în Armata Română sau... liber-profesionist".

Totodată, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei precizează că s-a gândit să îşi lanseze o linie de lenjerie intimă "Christian Ciocan", realizată de Cătălin Botezatu. "Cătălin a fost ocupat cu ale lui. Dar poate citeşte articolul ăsta şi ne-apucăm de treabă. De fapt, lucrurile sunt simple: bumbac 100%, alb şi elastic «Christian Ciocan» by Botezatu", spune Ciocan.

Dacă ar fi parlamentar, Ciocan spune că ar aplica "Legea Conştiinţei". "Aş conştientiza că sunt în serviciul oamenilor - cum de fapt înţeleg foarte bine - şi nu mi-ar fi ruşine să mă-ntrebe lumea: «ce-ai dom'le de te înghesui aşa să candidezi?! Chiar ţii cu tot dinadinsul să ne deserveşti? Înţelegi că noi te plătim?» Pentru că aş răspunde, pur şi simplu: «Da»".

Mai mult, Christian Ciocan spune că nu prea a încălcat legea: "Dar toţi am făcut asta. Fie că am traversat strada pe culoarea roşie a semaforului electric, fie că am uitat să-mi preschimb buletinul de identitate şi am făcut-o mai târziu ... Important este să nu încalci legea".

Citeşte interviul integral cu Christian Ciocan pe www.showbiz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici