"Clanul Soprano" conduce în topul nominalizărilor la premiile Emmy

Serialul de televiziune "Clanul Soprano", care îl are ca protagonist pe actorul James Gandolfini, conduce în topul nominalizărilor la premiile Emmy, ce au fost anunţate joi, la Los Angeles.

7 afișări
Imaginea articolului "Clanul Soprano" conduce în topul nominalizărilor la premiile Emmy

"Clanul Soprano" conduce în topul nominalizărilor la premiile Emmy

Ultimul sezon al serialului "Clanul Soprano", care s-a încheiat deja în Statele Unite, a fost nominalizat la 15 categorii la ediţia de anul acesta a premiilor Emmy, anunţă BBC News Online.

Protagoniştii serialului, James Gandolfini şi Edie Falco, au fost nominalizaţi la categoriile "cea mai bună interpretare masculină - dramă", respectiv "cea mai bună interpretare feminină - dramă".

"Clanul Soprano" a mai fost nominalizat la categoria "cel mai bun serial - dramă", alături de "Anatomia lui Grey" şi "Heroes".

Cea de-a 59-a ediţie a premiilor Emmy va avea loc pe 16 septembrie, la Shrine Auditorium, Los Angeles, şi va fi difuzată de postul de televiziune Fox.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici