Clive Owen, agent sub acoperire

Actorul britanic Clive Owen va juca în "Cartagena", un film ce prezintă viaţa unui agent sub acoperire, infiltrat într-un important cartel al drogurilor din Columbia, informează hollywoodreporter.com.

36 afișări
Imaginea articolului Clive Owen, agent sub acoperire

Clive Owen, agent sub acoperire (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Regizorul şi scenaristul acestui lungmetraj va fi Michael Ross, care a semnat şi senariul horror-ului "Turistas".

"Cartagena" prezintă povestea unui agent sub acoperire, prins în intrigile complexe ale traficanţilor de droguri, nevoit să elimine dealerii din reţea şi câţiva spioni internaţionali pentru a reuşi să supravieţuiască. Proiectul poartă numele unui oraş de pe coasta de nord a Columbiei, cunoscut pentru trecutul lui dominat de războaie, dar şi de o activitate economică înfloritoare şi o dezvoltare turistică fără precedent.

Columbia, sfâşiată de eternele conflicte politice şi de războaiele violente între traficanţii de droguri, a devenit un subiect preferat de cineaştii americani. Warner Bros şi Sony au achiziţionat în 2008 drepturile pentru producerea unui proiect cinematografic ce va trata acţiunea de salvare a 15 ostatici ai grupului rebel FARC, o organizaţie marxistă controversată, despre care autorităţile americane au spus că are legături strânse cu cartelurile drogurilor.

De la debutul său în filmul "Crupierul", Clive Owen a devenit un actor foarte solicitat şi a colaborat cu regizori mari, precum Alfonso Cuaron ("Copiii tatălui" şi "Fără control"), Spike Lee ("Omul din Interior"), Robert Rodriguez şi Quentin Tarantino ("Sin City").

A câştigat un premiu Globul de Aur şi a obţinut o nominalizare la premiile Oscar pentru rolul din filmul "Closer/ Ispita". Owen a jucat în filmul "Shoot 'Em Up" şi în continuarea lungmetrajului "Elizabeth", "The Golden Age", alături de actriţa Cate Blanchett. Owen apare şi pe afişul coproducţiei germano-engleze "The International", în regia lui Tom Tynkwer, alături de Naomi Watts, care va deschide ediţia 2009 a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici