Cluj: Doi tineri s-au căsătorit civil în costume de clovni

Doi tineri de la o asociaţie unde joacă roluri de clovni în scopuri caritabile, s-au căsătorit civil, duminică, la Cluj-Napoca, îmbrăcaţi în costumele de scenă.

267 afișări
Imaginea articolului Cluj: Doi tineri s-au căsătorit civil în costume de clovni

Cluj: Doi tineri s-au căsătorit civil în costume de clovni (www.clujeanul.ro)

Flip şi Flop, pe numele lor Serghei Pânzaru şi Sara Hill, activează de mai mulţi ani în cadrul Asociaţiei Little People din Cluj, unde oferă spectacole de caritate îmbrăcaţi în clovni pentru copiii internaţi în diverse spitale clujene.

Serghei este ucrainean, iar Sarah este franţuzoaică.

Cei doi vor face cununia şi masa tradiţională de nuntă abia anul următor, urmând ca la eveniment să le fie alături părinţii celor doi.

"Eu sunt clovn de 15 ani şi asta este, pentru mine, un stil de viaţă. Tot ca şi clovn am lucrat şi în Ucraina, iar de 12 sunt în România. Am decis cu Sarah să facem ceva special, atât pentru noi, cât şi pentru copii şi pentru prietenii noştri. Asta ştim să facem şi ni se potriveşte cel mai bine", a declarat Serghei, care este manager de proiect la Little People.

La căsătoria civilă desfăşurată în Parcul Central din Cluj-Napoca, Flip şi Flop i-au avut alături pe colegii din asociaţie.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu patru ani, când au lucrat împreună la un proiect, după care Serghei a invitat-o pe Sarah să vină cu el la Cluj.

Membrii Asociaţiei Little People lucrează cu copiii bolnavi de cancer de la Institutul Oncologic "Ion Chiricuţă" încă din anul 1995.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici