Cluj: Urs de doi metri înălţime, construit din 1.500 de fire de gerbera, la inaugurarea unei florării - FOTO, VIDEO

Cel mai mare urs din flori naturale din România, cu o înălţime de doi metri, construit din peste 1.500 de fire de gerbera şi reprezentând prima sculptură florală din ţară, a fost dezvelit, joi, la inaugurarea unei florării din Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

357 afișări
Imaginea articolului Cluj: Urs de doi metri înălţime, construit din 1.500 de fire de gerbera, la inaugurarea unei florării - FOTO, VIDEO

Cluj: Urs de doi metri înălţime, construit din 1.500 de fire de gerbera, la inaugurarea unei florării - FOTO, VIDEO (Imagine:floridelux.ro)

Marius Dosinescu, fondatorul grupului FlorideLux, a declarat, joi seara, la inaugurarea florăriei din Cluj-Napoca, a doua franciză din ţară a grupului, că realizarea sculpturii florale a durat 20 de ore şi a aparţinut unei echipe de şase oameni.

"Am dezvelit la Cluj-Napoca cel mai mare urs de flori naturale din România şi, după cunoştinţele noastre, şi din lume, prima sculptură florală de doi metri înălţime, tridimensională. A fost o provocare pentru noi să îl facem, am folosit peste 1.500 de fire de gerbera şi alte flori, peste 300 de cărămizi de burete floral. Realizarea sculpturii florale a însemnat peste 20 de ore de muncă a unei echipe de şase oameni. Am vrut să îl înscriem în Cartea Recordurilor, dar cei de acolo nu ne-au răspuns la timp", a spus Dosinescu.

El a menţionat că investiţia în cea de-a doua franciză a grupului din România, la Cluj-Napoca, s-a ridicat la 30.000 de euro.

"În urma deschiderii acestei florării, ţintim o cotă de piaţă de 40 la sută din piaţa clujeană de floristică. Creativitatea este un element primordial în ceea ce facem şi ce trebuie reţinut este că la noi nu există «nu pot», ci există «vom găsi o soluţie împreună»", a afirmat fondatorul FlorideLux.

Florăria din Cluj, FlorideLux - Petale de viaţă, este pe Bd. Nicolae Titulescu nr. 2 (piaţa Cipariu) şi revoluţionează industria florăriilor clasice din Romania, de la design interior, prezentare, produse. Deţinătoarea francizei FlorideLux Cluj este Andreea Curuţiu, economistă cu experienţă şi reprezentant zonal al Heemskerk, unul dintre cei mai mari importatori de flori din lume. Andreea Curuţiu, o iubitoare de flori şi cunoscătoare a pieţei de floristică, a devenit cea mai nouă membră a familiei FlorideLux, după ce a achiziţionat franciza FlorideLux din Cluj-Napoca.

Grupul de florării FlorideLux are o experienţă de peste 10 ani pe piaţa de profil din România şi a deschis prima franciză la Braşov, pe Str. Zizinului, nr. 3. Florăriile FlorideLux oferă produse şi servicii de calitate, pentru: buchete şi aranjamente florale, coşuri cadou, aranjament flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru evenimente importante, cu livrare oriunde în România. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com şi alăturarea la cea mai mare reţea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite şi livrarea rapidă de buchete oriunde în lume. FlorideLux deţine certificare ISO 9001, operând la înalte standarde de profesionalism şi seriozitate. Website-urile care fac parte din reţeaua florăriilor FlorideLux sunt: www.floridelux.ro, www.cosuridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.deluxeflowershop.com, www.gradinidelux.ro, www.decoratiunidecraciun.ro, www.braziartificiali.ro, www.braziinghiveci.ro, www.petaledeviata.ro. Mai multe detalii despre FlorideLux pot fi citite pe www.floridelux.ro/despre-noi.

Grupul FlorideLux operează magazinele online www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici