CNA a prelungit cu 9 ani licenţa postului MTV

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, în şedinţa de marţi, solicitarea Pro TV SA de prelungire cu nouă ani a licenţei audiovizuale pentru postul MTV.

15 afișări

În şedinţa de marţi CNA a mai prelungit cu 9 ani şi licenţa pentru Radio Vocea Speranţei Ineu, în urma unei solicitări din partea S.C. Dinamic Audioserv SRL. De asemenea, CNA a aprobat solicitarea Aegis Media de difuzare în regim de campanie noncomercială a spotului de promovare a campaniei "Antitutun".

Pe 17 decembrie 2007, CME, cel mai mare grup media din Europa Centrală şi de Est, şi MTV Networks International au semnat un contract de licenţă cu o durată de mai mulţi ani. Astfel, Pro TV S.A a obţinut dreptul de a conduce staţia locală a MTV Networks International din România, MTV România.

Lansat în 2002, MTV România are un reach de 10,5 milioane de telespectatori, oferind publicului atât variante autohtone ale unor producţii internaţionale de succes, cum sunt: Total Request Live, Hitlist România şi Dance Floor Chart, cât şi varianta originală a emisiunilor Pimp my Ride, Punk’d, Boiling Points şi Beavis and Butthead.

Brandurile MTV Networks International ajung la 514 milioane de gospodării din 162 de ţări, sunt traduse în 33 de limbi, numărând în total 150 de posturi de televiziune autonome şi 291 de proprietăţi media digitale.

MTV Netwoks International are o gamă foarte variantă de business-uri: televiziune, media digitale, publishing, home video, radio, case de discuri, licenţiere & merchandising, precum şi două divizii de film: MTV Films şi Nickelodeon.

Central European Media Enterprises (CME) este cel mai mare trust media din Europa Centrala şi de Est. Compania are în portofoliu 15 canale de televiziune, în 6 ţări: TV Nova şi Galaxie Sport în Cehia, Pro TV, Pro TV Internaţional, Acasă, Pro Cinema şi Sport.ro în România, Tv Markiza în Slovacia, POP TV şi Kanal A în Slovenia, Studio 1+1, 1+1 International, Kino şi City în Ucraina şi Nova TV în Croaţia.

Pro TV S.A face parte din grupul media CME şi are în portofoliu posturile de televiziune Pro TV - primul canal comercial din România, Acasă TV - canal dedicat publicului feminin, Pro Cinema - postul TV care se adresează tuturor cinefililor, Pro TV Internaţional - dedicat românilor de peste hotare, Sport.ro - canalul sportiv şi canalul de muzică MTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici