Coafuri de revelion şi produse de styling esenţiale pentru o petrecere

  • Petrecerea de Revelion este ocazia perfectă nu doar pentru a te distra ci şi de pentru a te înfrumuseţa.
  • Hairstiliştii îţi recomandă 3 coafuri uşor de făcut, dar de mare efect.
170 afișări
Imaginea articolului Coafuri de revelion şi produse de styling esenţiale pentru o petrecere

Coafuri de revelion şi produse de styling esenţiale pentru o petrecere

Petrecerea de Revelion este ocazia perfectă să iţi pui în păr accesorii strălucitoare sau să iţi faci o coafură mai specială. Anul acesta vei avea parte de o petrecere mai restrânsă? Nu există nicio scuză pentru un look tern sau posomorât. Tocmai de aceea, chiar şi acum, e obligatoriu să araţi în cea mai bună formă posibilă. 

Pentru a-ţi da o mână de ajutor în alegerea stylingului perfect, haistylistii El Studio Style îţi oferă un top 3 coafuri de petrecere, simple, însă de mare efect. Iată care sunt:

Părul împletit 

Împletiturile reprezintă o metoadă rapidă şi uşoară de a ţine în control un păr lung şi bogat. Ce metodă mai bună pot găsi decât acest gen de coafură care va rezista fară îndoială pe toată durata serii? În plus, dacă eşti horâtă să elimini prin dans toată energia acumulată în ultima vreme, cu un păr în control nimic nu îţi va sta în cale să te desfăşori după bunul plac.

coafuri impletite

Coada de cal stilizată

Părul prins în coadă pare banal, însă cu puţin volum şi câteva bucle vei avea o coafură demnă de covorul roşu. Dacă nu ai timp să mergi la salon pentru un coafat rapid, stiliştii îţi garantează că dacă ai puţină îndemănare îl poţi face chiar şi tu.

Onduleuri uşoare

Atunci când posezi o podoabă perfect sănătoasă şi strălucitoare e păcat să nu te lăuzi cu acest lucru. Tocmai de aceea poţi opta pentru nişte onduleuri uşoare, romantice, care să iţi scoată în evidenţă toate calităţile părului tău.

coafura par ondulat

Acum că ai la îndemnă variante uşoare şi rapide de coafuri, nu uita că este important să ai şi câteva produse esenţiale de styling care să susţină lookul ales. Cele mai importante şi mai utile dintre acestea sunt:

Spuma de coafat: te va ajuta să ţii în control orice tip de păr şi iţi va da o mână de ajutor în obţinerea lookului dorit după uscarea cu foehnul. Pentru cele mai bune efecte iţi recomandăm s-o aplici pe părul umed.

Fixativul: te asigură că totul este sub control, mai ales dacă ai un păr fin şi moale. Nu îl aplica din belşug, că să nu încarci prea mult părul.

Spray-ul de strălucire: este obligatoriu oricând, nu doar de sărbători. Dar cum e un moment special, poţi să îl aplici din belşug pe toată lungimea părului. El iţi poate oferi şi hidratare pe lângă un luciu spectaculos.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici