Coafurile "Lord of the Rings" şi "Game of Thrones", la modă în 2017 - VIDEO

Coafurile de inspiraţie greco-romană sau cele retro, cu influenţe din epoca disco a anilor '80, sunt în trend în 2017, relatează Gândul.

556 afișări
Imaginea articolului Coafurile "Lord of the Rings" şi "Game of Thrones", la modă în 2017 - VIDEO

Coafurile "Lord of the Rings" şi "Game of Thrones", la modă în 2017

"În materie de coafuri de ocazie, anul 2017 este dominat de romantism. Genul acela de coafură, întâlnit în filme precum 'Lord of the Rings' sau în serialul 'Game of Thrones', capătă acum noi interpretări în viziunea hairstyliştilor. În anul 2017, aceste împletituri sunt lejere şi se fac uşor. Este suficient să-ţi ondulezi părul, iar apoi să-ţi împleteşti două codiţe simple. Se mai poate prinde părul într-o coadă, pe care ulterior o putem lărgi uşor pentru a da impresia de messy hair”", a spus hairstylist-ul Cristi Pascu.

Bob-ul nu dispare din tendinţe

"În fiecare an se reinventează, acum se merge pe aspectul retro. Aceasta este o coafură specială, care te va scoate din anonimat şi te va face vedeta serii. Recomand o astfel de coafură doar la petrecerile cu etichetă. Pentru acest look, hairstylistul trebuie să cunoască foarte bine tehnica ondulării părului. Ulterior, bob-ul poate fi accesorizat după cum vă doriţi. Accesoriile masive, metalice şi colorate sunt la mare căutare în anul 2017", a precizat acesta.

Buclele vaporoase pot fi adaptate atât unui look de zi, cât şi unui look de seară. "Diferenţa se face prin prin simpla accesorizare. Cărarea într-o parte este în trend şi dă un aer spectaculos. Aceasta este o coafură inspirată din epoca disco a anilor '80, însă reinterpretată şi adaptată tendinţelor actuale", a adăugat hairstylistul.

Sursa: http://bit.ly/2dTe8pE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici