Vedete din "Game of Thrones" şi "Gilmore Girls", printre cele mai bine plătite staruri de televiziune

Variety a realizat un sondaj printre actori, executivi, avocaţi, agenţi, manageri şi alţi reprezentanţi ai vedetelor, reuşind să alcătuiască o listă cu cele mai bine plătite celebrităţi din serialele de comedie şi dramatice, dar şi o listă cu personalităţile TV cu cel mai mare venit anual.

542 afișări
Imaginea articolului Vedete din "Game of Thrones" şi "Gilmore Girls", printre cele mai bine plătite staruri de televiziune

Vedete din "Game of Thrones" şi "Gilmore Girls", printre cele mai bine plătite staruri de televiziune

Cifrele prezentate sunt estimate pe baza unei cercetări ample, în încercarea de a determina salariile vedetelor, obţinute în urma apariţiilor în cele mai recente sezoane ale serialelor în care joacă.

Cifrele nu reflectă venitul total al acestora, care diferă în funcţie de alte proiecte, parteneriate sau afaceri.

La capitolul seriale de comedie, pe primele 3 locuri se situează celebrităţile din "The Big Bang Theory/ Teoria Big Bang": Jim Parsons, care în serial îl interpretează pe Sheldon Cooper, Kaley Cuoco (Penny) şi Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), fiecare câştigând 1 milion de dolari per episod.

Pe locurile 4 şi 5 se clasează Dwayne Johnson cu un câştig de 400.000 de dolari/ episod pentru rolul din "Ballers", respectiv Drew Barrymore cu "Santa Clarita Diet", serial produs de Netflix, ce va fi difuzat începând de anul viitor. Actriţa primeşte 350.000 de dolari pentru fiecare episod.

În ceea ce priveşte topul celor bine plătiţi actori din serialele de dramă, primele două poziţii sunt ocupate de "Fetele Gilmore": Lauren Graham şi Alexis Bledel, cu un venit de 750.000 de dolari per episod.

Locul trei este ocupat de Mark Harmon, care joacă în "NCIS" şi câştigă 525.000 dolari per episod, în timp ce pe poziţia a patra se aşează Kevin Spacey cu 500.000 dolari pentru fiecare episod din drama politică "House of Cards".

Locul 5 este împărţit de mai mulţi actori din "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", câştigând fiecare câte 500.000 de dolari per episod: Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow) şi Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister).

În ceea ce priveşte emisiunile difuzate la televizor, reality-show-uri sau jurnale de ştiri, topul arată astfel: În fruntea clasamentului se află Judy Sheindlin, protagonista emisiunii "Judge Judy/ Judecătoarea Judy" cu un venit anual de 47 milioane de dolari, fiind urmată de Matt Lauer cu un câştig estimat la 22 - 25 milioane dolari pe an.

Pe poziţia a treia se clasează prezentatoarea Ellen DeGeneres, care câştigă 20 milioane pe an; locul 4 este ocupat de Bill O'Reilly (18 - 20 milioane de dolari/ an), iar a 5-a poziţie îi aparţine lui Kelly Ripa (16 - 20 milioane de dolari/ an).

Listele complete pot fi văzute aici: http://bit.ly/2cQlV7i.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici