Video Ziua Internaţională a Animalelor: Cine îţi sare în ajutor prima, în orice situaţie? Mama - VIDEO

Ce prilej mai bun decât Ziua Internaţională a Animalelor pentru a urmări un clip emoţionant, ce descrie perfect relaţia dintre o mamă şi puiul ei, indiferent de specie?

498 afișări

Puiul de elefant din imagini nu reuşeşte să urce dâmbul, în ciuda tuturor eforturilor sale. Orice tentative eşuează, iar micul animal alunecă şi parcă se adânceşte şi mai tare în nămol.

Mama îşi dă seama că trebuie să intervină, desi ştie că puiul trebuie să înveţe să se descurce singur pentru a supravieţui. În ajutorul puiului de elefant sare toată familia şi, în cele din urmă, mama elefant îşi apucă puiul cu trompa şi îl trage lângă ea.

Întâmplarea are un final fericit iar familia de elefanţi îşi vede în continuare de drum.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici