Colin Firth, într-o dramă inspirată dintr-o poveste reală din cel de-Al Doilea Război Mondial

Actorul britanic Colin Firth va juca în "The Railway Man", o dramă inspirată de cartea unui soldat care a fost capturat de japonezi în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial şi pus să muncească la "calea ferată a morţii" dintre Thailanda şi Burma.

242 afișări
Imaginea articolului Colin Firth, într-o dramă inspirată dintr-o poveste reală din cel de-Al Doilea Război Mondial

Colin Firth (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul va avea la bază cartea omonimă a lui Eric Lomax, despre timpul petrecut de acesta ca prizonier lucrând la calea ferată dintre Thailanda şi Burma, dar şi despre cum a pornit, după zeci de ani, să îi găsească pe cei care i-au fost călăi şi să se răzbune, potrivit contactmusic.com.

Firth va juca rolul principal în această coproducţie Marea Britanie/ Australia.

Filmul va fi regizat de Jonathan Teplitzky, iar Frank Cottrell Bryce şi Andy Paterson vor scrie scenariul.

"«The Railway Man» este o poveste minunată şi să ai ocazia să faci filmul cu Colin Firth în rolul lui Eric este într-adevăr cel mai frumos cadou la care poate spera un regizor", a spus Teplitzky.

Jonathan Teplitzky a mai regizat lungmetrajele "Burning Man", "Gettin' Square" şi "Better Than Sex".

După ce a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, la începutul acestui an, pentru rolul din "Discursul regelui", Colin Firth a mai jucat în "Gambit", alături de Cameron Diaz, şi urmează să reapară pe marile ecrane în drama "Tinker, Tailor, Soldier, Spy", despre Războiul Rece, alături de actorii Gary Oldman, Tom Hardy şi Benedict Cumberbatch.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici