Comedia "Nuntaşi de închiriat" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

Comedia "Nuntaşi de închiriat/ The Wedding Ringer", de Jeremy Garelick, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 464.444 de lei şi 24.311 spectatori.

711 afișări
Imaginea articolului Comedia "Nuntaşi de închiriat" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

Comedia "Nuntaşi de închiriat" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc. Ce filme mai sunt în top (Imagine: Shutterstock)

Pelicula, distribuită de InterCom Film Distribution, îi are în distribuţie pe Kevin Hart, Ken Howard, Kaley Cuoco şi Josh Gad şi prezintă povestea lui Doug, care urmează să se însoare, dar nu are niciun prieten pe care să îl desemneze cavaler de onoare. Viitorul mire decide să apeleze la serviciile unei firme, iar ce urmează pare să fie mai mult decât şi-a dorit.

Locul al doilea a revenit lungmetrajului "Joc periculos/ Wild Card", de Simon West, cu încasări de 435.204.07 de lei, de vineri până duminică, potrivit cinemagia.ro. Filmul, distribuit de Ro Image 2000, îi are în distribuţie pe Jason Statham, Stanley Tucci, Sofía Vergara şi Milo Ventimiglia, iar acţiunea se petrece în Las Vegas, cu trei zile înainte de Crăciun, când oraşul e mort şi deprimant. O fată bătută şi plină de sânge e aruncată dintr-o maşină la o curbă şi lăsată să moară. Dar ea se încăpăţânează să ajungă la urgenţe, unde tot ce mai poate spune e "Nick". Nick să fie individul care i-a făcut asta? Filmul de acţiune a fost vizionat de 21.889 de spectatori, în weekendul de premieră.

"The Imitation Game. Jocul codurilor/ The Imitation Game", de Morten Tyldum, care prezintă destinul incredibil al matematicianului britanic Alan Turing, savantul care a reuşit să descifreze codurile naziste, dar care a fost persecutat de guvernul din propria ţară pentru faptul că era homosexual, s-a clasat pe locul al treilea, cu încasări de 346.211 de lei. Pelicula, nominalizată la premiile Oscar, este distruibuită de Forum Film România şi a avut 17.299 de spectatori.

Locul al patrulea a revenit lungmetrajului "Lunetistul American/ American Sniper", de Clint Eastwood, care a avut încasări de 325.292,64 de lei, în al doilea weekend de proiecţii. Filmul "Lunetistul american" este inspirat din povestea adevărată a lunetistului Chris Kyle, devenit o adevărată legendă a armatei americane, pentru modul în care a luptat în Irak, protejându-şi colegii de arme. Filmul prezintă atât faptele de război ale soldatului considerat cel mai eficient lunetist din istoria militară a Statelor Unite ale Americii, cât şi lupta acestuia cu traumele cauzate de război şi încercarea de a fi un soţ şi un tată model. Rolul principal este jucat de Bradley Cooper. Pelicula, distribuită de Freeman Entertaiment, a fost vizionată de 17.259 de spectatori.

Lungmetrajul de animaţie "Cei şase super eroi/ Big Hero 6", de Don Hall şi Chris Williams, s-a clasat pe locul al cincilea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări 306.217 de lei şi 16.135 de spectatori. "Cei şase super eroi", distribuit de Forum Film România, spune povestea micului geniu Hiro Hamada, pentru care ştiinţa roboţilor nu are niciun secret, prin urmare nimeni nu este mai potrivit ca el să dezlege iţele unui complot criminal ce ameninţă cu distrugerea dinamicului şi tehnicizatului oraş San Fransokyo. Cu ajutorul unuia dintre companionii săi, un robot pe nume Baymax, Hiro se alătură unei echipe de luptători pentru dreptate, dornici să îşi salveze oraşul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici