Compozitorul Andrew Lloyd Webber suferă de cancer la prostată - VIDEO

Compozitorul Andrew Lloyd Webber a fost diagnosticat cu cancer la prostată, a anunţat, duminică, postul de televiziune britanic BBC.

27 afișări
Imaginea articolului Compozitorul Andrew Lloyd Webber suferă de cancer la prostată - VIDEO

Compozitorul Andrew Lloyd Webber suferă de cancer la prostată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Postul BBC a citat un comunicat emis de purtătorul de cuvânt al celebrului compozitor britanic în vârstă de 61 de ani, în care se afirmă că boala a fost diagnosticată într-o fază incipientă.

"Andrew (Andrew Lloyd Webber - n.r.) a început tratamentul şi ne aşteptăm să se refacă total şi să îşi reînceapă activitatea înainte de sfârşitul anului", se afirmă în acest comunicat.

Andrew Lloyd Webber, printre ale cărui musicaluri de succes se numără "Jesus Christ Superstar", "Cats" şi "Starlight Express", a anunţat recent că va pune în scenă o continuare a spectacolului "The Phantom of the Opera". "Love Never Dies" va avea premiera la Londra, în martie 2010.

El va face parte, totodată, din juriul unei emisiuni de televiziune dedicată tinerelor talente, ce va fi găzduită de BBC în 2010.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici