Concert al trupei Bon Jovi, amânat din cauza meciului Olanda - Franţa

Un concert al trupei rock Bon Jovi, care a avut loc la 13 iunie, la Amsterdam, a fost întârziat cu două ore deoarece spectatorii care şi-au achiziţionat bilete au preferat să urmărească până la final meciul Olanda - Franţa, scor 4-1, din grupa C.

21 afișări
Imaginea articolului Concert al trupei Bon Jovi, amânat din cauza meciului Olanda - Franţa

Concert al trupei Bon Jovi, amânat din cauza meciului Olanda - Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe de altă parte, Sylvie van der Vaart, soţia mijlocaşului olandez Rafael van der Vaart, a recunoscut că ea şi soţul ei nu au "prea dormit" a doua zi după victoria din meciul cu Franţa.

 

Jucătorii olandezi au primit permisiunea de a petrece noaptea de sâmbătă spre duminică alături de soţiile lor.

Selecţionerul Olandei, Marco van Basten, şi ofiţerul de presă Kees Jansma au fost protagoniştii unui incident neplăcut la conferinţa de presă de luni.

Cei doi, crezând că au microfoanele închise, au râs de comentatorul televiziunii publice, Bert Maalderink, ale cărui întrebări "prea închise şi stupide" l-au iritat pe Van Basten.

Ofiţerul de presă a spus: "Voi cere jurnaliştilor să nu mai pună decât întrebări deschise", i-a spus el lui Van Basten. Jurnaliştii olandezi s-au înfuriat şi se întreabă dacă Van Basten nu ar trebui să-şi adreseze singuri întrebări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici