Concert Madonna: Firma care amenaja scena din Parcul Izvor, amendată

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti a amendat cu 8.000 de lei firma Alligator Impex, care construieşte scena din Parcul Izvor pe care va cânta Madonna, întrucât nu a fost asigurată instruirea privind normele de securitate a muncii, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Constantin Bujor.

188 afișări
Imaginea articolului Concert Madonna: Firma care amenaja scena din Parcul Izvor, amendată

Concert Madonna: Firma care amenaja scena din Parcul Izvor, amendată (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Madonna

În urma verificărilor realizate luni, unul dintre cei doi subantreprenori care lucrează la amenajarea Parcului izvor pentru concertul Madonnei a fost sancţionat cu o amendă de 8.000 de lei.

Firma amendată, Alligator Impex, are atribuţii în amenajarea structurii metalice pentru scenă, inspectorii de muncă constatând că angajatorul nu a asigurat instruirea cu privire la normele la securitatea muncii în vigoare.

Constantin Bujor a mai spus că în cursul zilei de marţi va fi finalizat un alt control efectuat la antreprenorul general.

Pregătirile pentru concertul de miercuri al Madonnei de la Bucureşti sunt în toi, echipa de producţie având 1.200 de persoane. Scena este alcătuită din două module, cântăreşte o sută de tone şi este amplasată pe o suprafaţă de mărimea unui stadion (100 de metri pe 50).

Pentru concertul Madonnei de miercuri, 26 august, din Parcul Izvor din Bucureşti, organizatorii trebuie să asigure în culise o sală de masaj, o cabină de duş cu hidromasaj, o sală de gimnastică, 500 de trandafiri albi şi roşii , iar cabinele trebuie tapisate cu mătase albă.

De asemenea, în culise se vor amplasa 500 de scaune şi mese, precum şi 30 de canapele. O persoana din staff-ul Madonnei se asigură ca toate cerinţele divei să fie îndeplinite în cel mai mic detaliu, a comunicat Emagic Entertainment, care a mai precizat faptul că Madonna este însoţita în turneul mondial de un staff-ul personal format din 34 de persoane (antrenori de fitness, un terapeut, un designer de interior, un bucătar etc.).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici