Concert Madonna: Metroul va circula miercuri noaptea până la ora 1.00

Compania Metrorex anunţă călătorii că în noaptea de miercuri spre joi, după încheierea concertului Madonnei, trenurile de metrou vor circula până la ora 1.00, aceasta fiind ora de plecare de la staţiile de capăt ale magistralelor de metrou.

105 afișări
Imaginea articolului Concert Madonna: Metroul va circula miercuri noaptea până la ora 1.00

Metroul va circula miercuri noaptea până la ora 1.00 (Imagine: Mediafax Foto)

Participanţii la concertul susţinut de Madonna, în Parcul Izvor, vor putea folosi metroul, după terminarea spectacolului, utilizând staţiile limitrofe staţiei Izvor, respectiv staţiile Eroilor, Universitate, Piaţa Unirii 1 şi 2.

Începând cu ora 23.00, pentru siguranţa călătorilor şi pentru a evita blocajele şi posibilele accidente, staţia Izvor va fi închisă pentru acces.

De altfel, şi circulaţia rutieră va fi închisă, miercuri, între orele 17.00 şi 01.00, pe mai multe artere din zona Parcului Izvor din Capitală, pentru concertul susţinut de Madonna.

Traficul rutier va fi închis pe:

Bulevardul Unirii (între Bulevardul I.C.Brătianu şi Piaţa Constituţiei),

Splaiul Independenţei (între Piaţa Operei şi strada Căldărari),

Bulevardul Libertăţii (între Splaiul Independenţei şi Calea 13 Septembrie),

strada Izvor,

Bulevardul Naţiunile Unite,

Calea Victoriei,

Bulevardul Schitu Măgureanu,

Calea Plevnei (între Bulevardul Regina Elisabeta şi Splaiul Independenţei),

străzile Silfidelor, Elie Radu, Anghel Saligny, Ilfov, Dr. Răureanu şi N. Staicovici (între Splaiul Independenţei şi strada Costache Negri).

La concertul divei sunt aşteptate 70.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici