Concert Madonna: Organizatorul concertului, amendat

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti a amendat, cu 6.000 de lei, şi organizatorul concertului Madonnei, Emagic Entertainment, pentru nerespectarea prevederilor legale privind instruirea în sănătate şi securitate în muncă, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Constantin Bujor.

159 afișări
Imaginea articolului Concert Madonna: Organizatorul concertului, amendat

Concert Madonna: Organizatorul concertului, amendat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Inspectorul şef de la ITM Bucureşti, Constantin Bujor, a declarat că Emagic Entertainment a fost sancţionată pentru aceleaşi nereguli descoperite şi la subantreprenor, respectiv neinstruirea celor care lucrau la amplasarea scenei din Parcul Izvor privind riscurile lucrării în care erau angajaţi.

De asemenea, sancţiunea a vizat şi aspecte legate de lipsa unor clauze privind sănătatea şi securitatea în muncă din contractele de prestări servicii încheiate între antreprenorul general şi subantreprenori.

ITM Bucureşti a amendat cu 8.000 de lei şi firma Alligator Impex, care construieşte scena din Parcul Izvor pe care va cânta Madonna, tot pentru neasigurarea instruirii privind normele de securitate a muncii.

Pregătirile pentru concertul de miercuri al Madonnei de la Bucureşti sunt în toi, echipa de producţie având 1.200 de persoane. Scena este alcătuită din două module, cântăreşte o sută de tone şi este amplasată pe o suprafaţă de mărimea unui stadion (100 de metri pe 50).

Pentru concertul Madonnei de miercuri, 26 august, din Parcul Izvor din Bucureşti, organizatorii trebuie să asigure în culise o sală de masaj, o cabină de duş cu hidromasaj, o sală de gimnastică, 500 de trandafiri albi şi roşii , iar cabinele trebuie tapisate cu mătase albă.

De asemenea, în culise se vor amplasa 500 de scaune şi mese, precum şi 30 de canapele. O persoana din staff-ul Madonnei se asigură ca toate cerinţele divei să fie îndeplinite în cel mai mic detaliu, a comunicat Emagic Entertainment, care a mai precizat faptul că Madonna este însoţita în turneul mondial de un staff-ul personal format din 34 de persoane (antrenori de fitness, un terapeut, un designer de interior, un bucătar etc.).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici