Concert Ştefan Bănică: "O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănică" pe 13 şi 14 decembrie, la Sala Palatului

Ştefan Bănică continuă tradiţia concertelor de Crăciun, pe care a început-o în urmă cu 11 ani, cu două spectacole, grupate sub titulatura "O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănica", pe 13 şi 14 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

978 afișări
Imaginea articolului Concert Ştefan Bănică: "O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănică" pe 13 şi 14 decembrie, la Sala Palatului

Stefan Banica (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Pentru al 11-lea an consecutiv, Ştefan Bănică invită publicul la un spectacol de referinţă în lumea showbiz-ului românesc, una dintre cele mai complexe producţii de gen din România. A susţinut 44 de concerte de Crăciun la Sala Palatului, din 2002 până în prezent, cu peste 220.000 de spectatori doar la concertele sale tradiţionale de Crăciun, stabilind adevărate recorduri pentru România ca număr de concerte susţinute consecutiv şi ca număr de spectatori.

Astfel, pe 13 şi 14 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului din Bucureşti, vor avea loc concertele reunite sub titulatura "O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănică".

"Va aştept, ca de obicei, să petrecem o seară de neuitat şi să ne încărcăm bateriile pentru încă un an de zile. Spectacolul se numeşte «O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănică», titlu inspirat de cel mai nou cântec al meu de Crăciun, «Noaptea de Crăciun», care va apărea ca bonus track pe albumul «Altceva», album ce va fi lansat pe piaţă în luna octombrie. În concertul de Crăciun vor fi momente inedite, mai ales datorită invitaţilor-surpriză ce vor fi pe scenă alături de mine. Va aştept cu toată dragostea în decembrie la Sala Palatului", spune Ştefan Bănică.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, magazinul Unirii (parter), staţia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Domo, Germanos, oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro şi online pe www.vandbilete.ro , www.bilete.ro , www.myticket.ro , www.biletoo.ro , www.blt.ro , www.bilet.ro, www.eventim.ro.

La concertele din luna decembrie, admiratorii vor putea asculta, pe lângă hiturile bine-cunoscute, semnate Ştefan Bănică, şi cântece de pe noul album al artistului, "Altceva".

În acest an, afişul concertului de Crăciun aduce o noutate în plus, pentru a facilita accesul publicului la concertul de Crăciun, dar şi pentru a putea precomanda, în premieră, noul album "Altceva". Astfel, în partea stânga, jos a afişului există un QR Code, care, scanat cu un smartphone, îi va conduce pe cei interesaţi către 2 posibilităţi: "comandă bilet concert de Crăciun 2012" şi "precomandă noul album Ştefan Bănică - «Altceva»".

În strânsă legătură cu noul album, "Altceva", ca un preambul al concertelor sale de Crăciun şi din dorinţa de a fi aproape de publicul său, care nu poate ajunge întotdeauna la concertele de la Sala Palatului din luna decembrie, Ştefan Bănică va face un turneu în această toamnă, în lunile octombrie şi noiembrie, ce va cuprinde nouă oraşe: Constanţa (27 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Piatra Neamţ (28 octombrie, Sala Polivalentă), Iaşi (29 octombrie, Sala Sporturilor), Bacău (30 octombrie, Teatrul de Vară), Craiova (10 noiembrie, Sala Sporturilor), Cluj (11 noiembrie, Casa de Cultură a Studenţilor), Piteşti (12 noiembrie, Casa de Cultură), Braşov (13 noiembrie, Sala Sporturilor), Ploieşti (17 noiembrie, Casa de Cultură).

Cu o carieră impresionantă, de peste 25 de ani, în muzică, teatru, film şi televiziune, mii de concerte susţinute în ţară şi în străinătate, 13 discuri de autor vândute în peste 500.000 de exemplare şi premiate cu cinci discuri de aur şi două de platină, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi artişti români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici