Concertul de revenire a lui Robbie Williams, în direct la The Light Cinema din Bucureşti

Concertul de revenire a celebrului cântăreţ britanic Robbie Williams, care va avea loc pe 20 octombrie, la Londra, în cadrul BBC Electric Proms, va fi difuzat în aproape 200 de cinematografe din Europa, printre care şi The Light Cinema, din Bucureşti, se arată pe site-ul oficial al artistului.

55 afișări
Imaginea articolului Concertul de revenire a lui Robbie Williams, în direct la The Light Cinema din Bucureşti

Concertul de revenire a lui Robbie Williams, în direct la The Light Cinema din Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, recitalul lui Robbie Williams va fi difuzat la The Light Cinema din Capitală, începând cu ora 22.00, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai cinematografului. Biletele vor avea preţul de 50 de lei şi vor fi puse în vânzare vineri, pe 9 octombrie.

Concertul va fi orchestrat de Trevor Horn, producătorul noului album al lui Williams, "Reality Killed The Video Star", şi va fi susţinut alături de o orchestră.

După ce a părăsit trupa Take That, Robbie Williams a avut succes în cariera lui solo, reuşind să vândă peste 55 de milioane de albume pe plan mondial. Noul său single, "Bodies", va fi lansat în magazine pe 12 octombrie, urmând ca, pe 9 noiembrie, să apară pe piaţă şi albumul din care face parte, "Reality Killed The Video Star".

Precedentul album al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006 şi primit cu rezerve de criticii de specialitate. Acesta a fost, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite.

Cu toate acestea, Robbie Williams rămâne un cântăreţ extrem de popular: în 2006, el a vândut peste 1,6 milioane de bilete, într-o singură zi, pentru concertele programate în turneul său mondial din acel an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici