Concertul Deep Purple la Cluj: Care sunt cerinţele trupei britanice

Membrii trupei britanice Deep Purple le-au cerut organizatorilor concertului pe care îl vor susţine, vineri, pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, să li se asigure bere germană "de calitate", o bere locală, dar şi meniuri vegetariene.

1389 afișări
Imaginea articolului Concertul Deep Purple la Cluj: Care sunt cerinţele trupei britanice

Concertul Deep Purple la Cluj: Care sunt cerinţele trupei britanice (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Florin Danciu, reprezentant al organizatorilor concertului, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că cerinţele membrilor trupei Deep Purple nu sunt "exagerate”.

"Membrii trupei Deep Purple vor fi cazaţi la un hotel de cinci stele din Cluj-Napoca şi au formulat anumite pretenţii, dar nu lucruri exagerate. La stadion, în perioada concertului pe care îl vor susţine vineri seară, au cerut să li se asigure apă plată şi minerală, bere germană de calitate, dar şi o bere locală, meniuri vegetariene, produse proaspete. Au cerut ca vesela să nu fie de unică folosinţă", a spus Danciu.

Potrivit acestuia, nici componenţii trupei UB 40, care vor susţine un concert sâmbătă seară tot pe Cluj Arena, nu au avut solicitări speciale.

"Estimăm o medie de circa 20.000 de spectatori pe seară la fiecare din cele două concerte. Actuala configuraţie a stadionului permite 30.000 de spectatori, este loc suficient”, a afirmat Danciu.

Comandantul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Cluj, Aurel Litan, a declarat, la rândul său, în aceeaşi conferinţă de presă, că accesul publicului pe stadion nu va fi permis cu umbrele.

Trupele britanice Deep Purple şi UB 40 vor susţine, vineri şi sâmbătă, concerte pe stadionul Cluj Arena în cadrul manifestării Cluj Arena Music Fest.

Vineri, în deschiderea Deep Purple, vor concerta trupele româneşti Baniciu, Kappl, Lipan & Friends, Holograf, Compact, Bere Gratis şi Proconsul, iar sâmbătă, în deschiderea UB 40, vor cânta Smiley, Alex Velea, Ştefan Bănică jr. şi Antonia.

Preţurile biletelor variază între 65 de lei - 250 de lei, în prima seară, şi între 45 de lei - 200 de lei în cea de-a doua seară, iar abonamentele pentru ambele zile vor costa între 85 de lei şi 350 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici