Concertul lui Joe Cocker, mutat la Sala Palatului

Concertul pe care Joe Cocker îl va susţine în Bucureşti pe 4 august, programat iniţial la complexul Romexpo, va fi mutat la Sala Palatului, ora de începere a show-ului rămânând aceeaşi, 20.00, informează organizatorii, Project Events.

151 afișări
Imaginea articolului Concertul lui Joe Cocker, mutat la Sala Palatului

Joe Cocker (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că este cea mai bună alegere. La începutul lunii august se anunţă multe zile ploioase şi nu ne dorim să compromitem un astfel de spectacol. Să fii martor la un concert al lui Joe Cocker este o adevărată sărbătoare, iar din păcate numărul celor care se vor putea bucura de acest eveniment va fi limitat la 4.000, capacitatea maximă a Sălii Palatului. Joe Cocker este un artist care oricând poate umple o sală de 10-12.000 de locuri, dar, din păcate pentru Bucureşti, o astfel de sală rămâne doar un proiect pe hârtie. Puţinele bilete rămase nevândute se vor pune în vânzare începând de vineri", spune Sorin Săraru, de la Project Events.

Preţul biletelor va rămâne acelaşi, 135 de lei, 200 de lei, 300 de lei, 400 de lei şi 750 de lei (VIP), în funcţie de categoria de loc. Biletele achiziţionate anterior trebuie însă să fie schimbate pentru că sectoarele iniţiale de la Romexpo nu corespund în totalitate celor de la Sala Palatului. Organizatorii îi asigură însă pe cei care au cumpărat deja bilete că vor beneficia de cele mai bune locuri corespunzătoare categoriilor de preţ din noul spaţiu. Schimbarea biletelor se poate face la sediul Project Events din Bucureşti (str. Dr. Petre Herescu, nr. 30), începând de vineri. Informaţii detaliate pot fi obţinute folosind adresele de e-mail florin@projectevents.ro, iulian@projectevents.ro sau la numerele de telefon 0735.869.831, 0735.869.829. Bilete mai pot fi găsite la Sala Palatului, magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center şi Cinema Patria, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1, precum şi de pe site-urile biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro şi eventim.ro.

Concertul este organizat de Project Events, în colaborare cu Marshall Arts.

Concertul de la Sala Palatului face parte din turneul ''Fire It Up Summer Tour'', ce promovează cel mai recent album al lui Joe Cocker, ''Fire It Up', care conţine atât melodii clasice, de suflet, balade romantice, cât şi piese pline de energie şi vigoare.

Joe Cocker are milioane de admiratori în întreaga lume, iar concertele sale sunt susţinute de cele mai multe ori cu casa închisă, el fiind unul din puţinii artişti ce a reuşit să rupă bariera dintre generaţii. Cei ce vor alege să îşi petreacă seara de 4 august în compania inegalabilului Joe Cocker, vor putea să fredoneze alături de el versurile melodiilor sale celebre, "You Can Leave Your Hat On", "Unchain My Heart" şi "Up Where We Belong", dar să descopere şi melodii noi de pe albumul "Fire It Up".

După mai mult de patru decenii de muzică, Joe Cocker este încă unul dintre cei mai de succes şi populari artişti ai lumii. Multe dintre cele peste 20 de albume au primit premii transformându-l pe artistul a cărei voce este inegalabilă, într-o adevărată legendă a muzicii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici