Concertul lui Leonard Cohen în Bucureşti: Pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Care sunt cerinţele artistului

Pregătirile pentru show-ul pe care Leonard Cohen îl va susţine în Capitală, în Piaţa Constituţiei, sâmbătă seară, au intrat pe ultima sută de metri, o echipă de 100 de tehnicieni lucrând la amenajarea scenei, dar şi la organizarea spaţiului care îl va găzdui pe artist înainte şi după concert.

673 afișări
Imaginea articolului Concertul lui Leonard Cohen în Bucureşti: Pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Care sunt cerinţele artistului

Leonard Cohen (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, scena pe care va cânta Leonard Cohen este concepută astfel încât să corespundă dorinţelor artistului şi necesită patru zile de amenajare. Cohen pregăteşte un spectacol sobru şi impresionant.

Cerinţele artistului şi ale echipei sale stau sub semnul modestiei rafinate. Leonard Cohen, artiştii care îl acompaniază şi echipa sa tehnică vor avea la dispoziţie opt încăperi. Dintre acestea, una este dedicată exclusiv artistului, în care se va retrage şi se va pregăti pentru concert.

Leonard Cohen şi echipa sa nu au preferinţe culinare ieşite din comun. La masa de dimineaţă, ei preferă un meniu clasic, cu ouă, crenvurşti, şuncă, roşii, brânză, cereale, gem, pâine şi o varietate cât mai mare de fructe. La prânz, artiştii vor avea mai multe feluri, inclusiv meniuri vegetariene. Dintre băuturi nu vor lipsi ceaiul, cafeaua, apa plată şi minerală, sucurile naturale, laptele de soia, dar şi berea belgiană, cea irlandeză şi vinurile franţuzeşti.

Spectatorii care vor asista la concertul lui Leonard Cohen de la Bucureşti vor avea parte de un adevărat regal muzical. Veteranul trubadur canadian a pregătit un concert de peste trei ore pentru întâlnirea cu publicul român.

Concertul are loc de la ora 20.00.

Evenimentul este sprijinit de Primăria Municipiului Bucureşti şi Consiliul Local al Municipiului Bucureşti, prin ArCuB şi CPPESCTB, şi este organizat de East European Events şi Marcel Avram, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Ultimele bilete la concertul lui Leonard Cohen se găsesc la vânzare prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici