Concertul Massive Attack - pe ultima sută de metri (Galerie Video)

Concertul pe care trupa Massive Attack îl va susţine, sâmbătă, pe stadionul "Iolanda Balaş Soter" din Bucureşti, se află pe ultima sută de metri, vineri urmând să ajungă în capitală două TIR-uri cu o capacitate de 40 de tone fiecare, ce aduc backline-ul trupei, luminile şi efectele speciale.

13 afișări
Imaginea articolului Concertul Massive Attack - pe ultima sută de metri (Galerie Video)

Concertul Massive Attack - pe ultima sută de metri

Potrivit organizatorilor evenimentului, Livada şi One Event, pentru concert mai sunt disponibile doar bilete ce asigură locuri în sectorul B al gazonului.

Acestea costă 80 de lei şi pot fi cumpărate din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului şi Hard Rock Café, în ziua evenimentului acestea mai putând fi achiziţionate doar de la casele de bilete amenajate în faţa Complexului Sportiv "Iolanda Balaş Soter".

Biletele puse în vânzare sunt fără loc, deoarece nu există tribune amenajate.

Sâmbătă, accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 18.30, prin strada Primo Nebiolo.

La spectacol, publicului nu îi va fi permis accesul cu echipamente de înregistrare audio sau video, sticle, recipiente de plastic, arme sau orice fel de materiale periculoase. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a nu permite accesul celor care nu respectă regulile anunţate.

Concertul va debuta la ora 20.00, cu un recital susţinut de Martina Topley Bird, urmând ca după lăsarea serii să urce pe scenă Massive Attack.

Spectacolul lor, susţinut de proiecţii video realizate de United Visual Artists, a atras până acum atenţia fanilor din toată Europa, unde Massive Attack susţine un turneu de promovare al viitorului lor album.

Muzicienii vor avea, la Bucureşti, sprijinul unui staff de 30 de persoane, care va asigura suportul tehnic pentru prestaţia trupei.

Cei doi membri ai trupei Massive Attack, Robert DelNaja şi Grantley Marshall, vor avea alături alţi nouă muzicieni - doi baterişti, un percuţionist, un basist, doi chitarişti şi trei invitaţi special pentru părţile vocale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici