Concertul pe care Julio Iglesias trebuia să îl susţină, sâmbătă, la Mamaia, a fost anulat

Concertul pe care cântăreţul Julio Iglesias trebuia să îl susţină, sâmbătă, în staţiunea Mamaia, la Summerland, a fost anulat, în urma problemelor de ordin logistic care au intervenit în ultimul moment şi au dus la împiedicarea montării scenei în timp util, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

780 afișări
Imaginea articolului Concertul pe care Julio Iglesias trebuia să îl susţină, sâmbătă, la Mamaia, a fost anulat

Concertul pe care cântăreţul Julio Iglesias trebuia să îl susţină, sâmbătă, la Mamaia, a fost anulat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chiar dacă organizatorii au luat decizia de a anula concertul de la Mamaia, turneul cântăreţului în România va continua cu două show-uri, faţă de cele trei anunţate iniţial. Programul concertelor pe care Julio Iglesias le va susţine la Galaţi şi la Bucureşti rămâne neschimbat, acestea urmând să se desfăşoare duminică, de la ora 20.30, pe stadionul Dunărea din Galaţi, şi marţi, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Capitală.

"Având în vedere faptul că prin anularea concertului Julio Iglesias de la Mamaia vor fi afectaţi acei spectatori care şi-au achiziţionat bilete pentru a lua parte la eveniment şi au sperat să asiste la concertul live al îndrăgitului artist, dorim să le adresăm scuzele noastre pentru neplăcerile cauzate şi, în acelaşi timp, să le mulţumim pentru înţelegere. Întârzierile transportului întregului echipament tehnic ne impiedică să asigurăm desfăşurarea în bune condiţii a show-ului anunţat", se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Deţinătorii biletelor pentru concertul anulat îşi vor putea recupera contravaloarea tichetelor în perioada 1 august - 1 septembrie, de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa şi de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center Bucureşti.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, incluzând versiunile originale în mai multe limbi, compilaţii şi materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, în 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, Julio Iglesias este artistul care a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii. În cei peste 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Julio Iglesias a cântat în duete alături de artişti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.

În luna octombrie 2013, Julio Iglesias a susţinut două concerte sold-out la Sala Palatului din Bucureşti, iar, la numai câteva zile distanţă, a fost ovaţionat de peste 40.000 de spectatori la Târgu-Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici