Concertul Roisin Murphy, anulat. Promotorul bulgar EventEase nu a închiriat Arenele Romane

Concertul artistei irlandeze Roisin Murphy, programat să aibă loc vineri, la Bucureşti, a fost anulat din cauza faptului că promotorul acestuia, firma bulgară EventEase, nu a închiriat spaţiul - Arenele Romane - în timp util, a declarat pentru MEDIAFAX Adrian Bucurei, marketing manager al Eventim.

231 afișări
Imaginea articolului Concertul Roisin Murphy, anulat. Promotorul bulgar EventEase nu a închiriat Arenele Romane

Roisin Murphy (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

"Promotorul bulgar nu a închiriat practic spaţiul, Arenele Romane, iar acesta a fost rezervat, între timp, pentru un alt eveniment", a declarat pentru MEDIAFAX Adrian Bucurei, reprezentant al Eventim, platformă care a fost nevoită să scoată de la vânzare biletele pentru acest concert la o săptămână după ce le-a pus în vânzare, în luna iunie.

În schimb, anunţul celor de la EventEase a venit doar pe pagina de Facebook a companiei, în urmă cu mai puţin de 24 de ore. "Toate biletele achiziţionate pot fi returnate şi oamenii îşi vor primi înapoi integral suma plătită pe acestea, în perioada 17 septembrie - 18 noiembrie, prin Eventim şi Myticket", este anunţul făcut de EventEase.

Potrivit lui Andrei Bucurei, se pare că firma bulgară încearcă să reprogrameze concertul lui Roisin Murphy pentru anul următor.

Fostă membră a trupei Moloko, alături de Mark Brydon, Roisin Murphy şi-a început cariera solo cu albumul "Ruby Blue", în iunie 2005, single-urile "If We're In Love" şi "Sow into You" ajungând instant hituri în rândul iubitorilor de ritmuri trip-hop şi electro-funk, iar piesa care a dat titlul albumului a fost inclusă şi pe coloana sonoră a serialului "Anatomia lui Grey". Sound-ul artistei Roisin Murphy, nonconformist şi inconfundabil, a devenit în scurt timp reprezentativ pentru scena dance underground.

Cel de-al doilea album al artistei, "Overpowered", a apărut la sfârşitul anului 2007, la scurt timp după lansarea single-ului "Let Me Know", realizat în colaborare cu Groove Armada, iar cel de-al treilea disc al său, "Hairless Toys", a fost lansat pe 8 mai 2015.

Apreciată pentru prestaţiile sale live electrizante, Roisin Murphy a participat, de-a lungul timpului, la unele dintre cele mai cunoscute festivaluri internaţionale: Werchter (Belgia), Benicassim (Spania), Rock Am Ring/ Rock Im Park (Germania), Pinkpop (Olanda), Sonar (Spania), Sziget (Ungaria).

Roisin Murphy a concertat la Bucureşti în iulie 2008, la B'Estfest, şi, în noiembrie 2008, la Sala Polivalentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici