Concertul The Wailers se mută la Arenele Romane - VIDEO

Concertul pe care trupa The Wailers urmează să îl susţină la Bucureşti pe 10 septembrie va avea loc la Arenele Romane, deşi fusese anunţat iniţial la Sala Palatului, informează organizatorii.

34 afișări
Imaginea articolului Concertul The Wailers se mută la Arenele Romane - VIDEO

Concertul The Wailers se mută la Arenele Romane

De asemenea, organizatorii anunţă că toate biletele pentru concert vor avea un preţ unic de 90 de lei, pentru a permite accesul la spectacol unui număr cât mai mare de iubitori ai genului reggae. Biletele la concert pot fi achiziţionate online, de pe site-urile www.ticketpoint.ro şi www.biletoo.ro, www.bilete.ro, sau din reţeaua magazinelor Diverta, Muzica, A&B Retail One din Vitan, Plazza Mall, precum şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Concertul de la Bucureşti este organizat de King Size Production şi Bring the Noise.

În deschiderea concertului de la Bucureşti va urca pe scenă trupa românească El Negro.

Trupa The Wailers a fost fondată în 1969 chiar de Bob Marley. Din pionieri ai genului reggae, muzicienii au reuşit să transforme acest nou stil muzical într-un adevărat fenomen global, devenind astfel adevărate simboluri jamaicane. După 1971, numele oficial al trupei a devenit Bob Marley şi The Wailers.

După dispariţia lui Bob Marley, în 1981, legenda a fost continuată de basistul Aston "Familyman" Barrett, cel care a adus tinere talente în formaţie. În cei 40 de ani de activitate, The Wailers au vândut peste 250 de milioane de albume în întreaga lume.

Tot ei au au primit singurul disc de diamant acordat vreodată unui album reggae, pentru "The Legend". Această compilaţie deţine şi recordul pentru cel mai bine vândut album din istoria muzicii reggae: peste 20 de milioane de exemplare.

Concertul de la Bucureşti este organizat de King Size Production şi Bring the Noise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici