Concertul trupei Wu-Tang Clan de la Untold, anulat. Managerul nu le răspunde organizatorilor

Organizatorii Untold Festival au anulat concertul trupei de hip-hop Wu-Tang Clan - anunţată cap de afiş în cea de-a doua zi a evenimentului -, întrucât managerul formaţiei nu răspunde solicitărilor privind componenţa grupului şi cererilor de informaţie în ceea ce priveşte cazările.

1851 afișări
Imaginea articolului Concertul trupei Wu-Tang Clan de la Untold, anulat. Managerul nu le răspunde organizatorilor

Concertul trupei Wu-Tang Clan de la Untold, anulat. Managerul nu le răspunde organizatorilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Organizatorii Untold Festival - care începe pe 30 iulie la Cluj-Napoca - au anunţat, joi, că cei care au cumpărat bilete la concertul trupei au posibilitatea să îşi recupereze banii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ne-am bucurat să aflăm că renumiţii Wu-Tang Clan se află în turneu în Europa în această vară cu noul album «A better Tomorrow» şi am făcut toate demersurile necesare pentru a-i avea pe scena festivalului. După cum ştiţi, aşteptam de la managerul trupei de câteva săptămâni un răspuns clar cu privire la componenţa Wu-Tang Clan de la Untold Festival. Eforturile noastre de a obţine un răspuns din partea lui au fost în zadar. Deşi l-am contactat zilnic, telefonic sau prin email, acesta pur şi simplu nu a mai răspuns", au scris organizatorii Untold Festival pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizatorii susţin că şi la alte evenimente de nivel european unde au fost invitaţi cei de la Wu-Tang Clan prevederile contractuale nu au fost respectate de către trupă, aceasta urcând pe scenă în formulă incompletă, fără principalii membri.

"Dată fiind situaţia incertă, turneul lor european are foarte multe concerte anulate, începând cu data de 8 iulie. Ne pare rău că, din cauza unui management defectuos al trupei, care, deşi şi-a asumat contractual acest eveniment, refuză să răspundă solicitării noastre de a ne garanta prezenţa trupei la concertul de la Cluj, cât şi să ne ofere informaţii despre cazări, zboruri şi ridere tehnice, ne vedem nevoiţi să anulăm şi noi reprezentaţia Wu-Tang Clan din cadrul Untold Festival, pentru a evita surpriza unui show sub nivelul celorlalţi artişti prezenţi în line-up-ul festivalului", scriu organizatorii.

Timpul în care ar fi trebuit să concerteze Wu-Tang Clan în cea de-a doua zi de Untold Festival va fi alocat altor trupe prezente la eveniment, respectiv Gentleman şi Subcarpaţi, se mai arată în mesajul de pe pagina de socializare.

Cei care şi-au cumpărat bilete pentru cea de-a doua zi de festival, când ar fi trebuit să concerteze trupa de hip-hop, îşi pot recupera banii de la acelaşi punct de unde au achiziţionat biletele sau trimiţând un e-mail la contact@eventim.ro, dacă biletele au fost cumpărate online.

Untold Festival va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 30 iulie - 2 august, fiind principalul eveniment din cadrul Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015. Le festival vor concerta peste 170 de artişi de renume internaţional, printre care Avicii şi David Guetta, precum şi ATB, iar evenimentele din cele patru zile se vor desfăşura în zece zone din oraş, unde vor fi amplasate scene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici